Meny

Luftakrobat och showregissör i juryn för The Brewhouse Award


Maria Zeniou i juryn för The Brewhouse Award 2016

Maria Zeniou är en artist som gjort allt från cirkus, teater och opera till företagsevent, mässor och stora invigningar. Hennes engagemang och lust kring att driva företag med just sitt uttryck gör henne till en fullfjädrad jurymedlem i The Brewhouse Award 2016.

Marias drivkraft är att få träna hårt och så klart att uppleva publikens reaktioner. Hon strävar efter att skapa nytt och att ge kunden och publiken vad den önskar även om dom själva inte vet riktigt vad dom vill ha. På CV:t kan hon bland annat skriva fakir, eldartist, sångerska och konferencier. Bolaget som hon byggt upp erbjuder en bred palett av underhållning med olika artister och specialsydda kostymer för alla typer av event.

– Det är väldigt stor skillnad nu mot när jag startade. Som cirkusartist fanns bara möjligheten att jobba på just cirkus. Jag gick själv runt på företag och förklarade vad de kunde använda mig till. Jag sökte till musikaler, teatrar och operan trots att dom inte sökte akrobater. Jag skapade själv mina jobbtillfällen för jag ville mer än att åka runt på cirkus.

Citat Maria Zeniou, The Brewhouse Award 2016

Varför engagerar du dig i The Brewhouse Award?
– Jag älskar att se engagerade hårt arbetande människor som gör allt för att skapa sin dröm! Det som krävs är rejält med kämpaglöd, vilja och ödmjukhet.

Klicka vidare för att läsa mer om The Brewhouse Award, tävlingsperioden är öppen 1-30 september.

Kolla in hela utbudet och showreel på zeniou.nu.

Webbyrå mkmedia
Till toppen