Meny

Vi sträcker på oss lite extra dagar som denna


MITT FORETAG 2014 2 (2)

Tidigare har vi berättat om att flera av våra företag i inkubatorn på Brewhouse var nominerade till ”Småföretagarnas favorit” i Mitt företag 2014. I går kväll kom ett sms från Aila Hirvonen som tillsammans med Kittima Laochoojaroenkit driver arkitektbyårn A&Extent att de kammat hem förstaplatsen i regionfinalen. Nästa steg i tävlingen blir riksfinalen i Stockholm den 4 december. (Att bilden ovan är suddig förklarar företaget själva med att de blev överraskade av vinsten och inte riktigt hann med!)

Så här skriver Mitt Företag själva om tävlingen: ”Småföretagarnas Favorit är tävlingen där vi småföretagare i Göteborg utser den småföretagare i stan som vi gillar allra bäst. Ingen jury, ingen tillväxtstatistik. Vi nominerar och röstar helt enkelt på de småföretagare vi tycker förtjänar uppmärksamhet.”

Vi på Brewhouse är naturligtvis extra stolta att den småföretagare som förtjänade extra uppmärksamhet sitter i huset och tar del av våra tillväxtprocesser.

Sedan början av mars ingår A&Extent också i Business Swedens program ”Steps to export” vilket under sex månader förbereder bolaget på export och tillväxt utanför Sveriges gränser.

Från Brewhouse sida säger vi ett stort grattis både till vinsten som Småföretagarnas favorit och till framtiden som exportbolag! Vi sträcker lite extra på oss dagar som denna och ser redan nu fram emot hösten och december.

Webbyrå mkmedia
Till toppen