Meny

VI ÄR BREWHOUSE – Lisa Kylsberg 
Hon går igång på nyskapande kulturupplevelser, gärna med musik i fokus och jobbar som konceptutvecklare för Brewhouse närvaro under Europride på Kungstorget i Göteborg 14-19 augusti. Mycket av hennes tid just nu går åt till att planera för kulturupplevelsen Silent Disco VR som hon har varit med och arbetat fram samt att koordinera Brewhouse inkubatorentreprenörers medverkan i konceptet.

 
– Att jobba med Europride för Brewhouse räkning känns otroligt kul och inspirerande då Brewhouse dessutom är stolt huvudpartner till West Pride sedan tre år tillbaka. Jag har suttit sida vid sida med delar av West Prides kollegor i över sex månader och har en grym känsla inför det här, säger Lisa Kylsberg.
 
Silent Disco VR, vad är det?
 
– Vi har tagit fram ett nytt koncept här på Brewhouse, som jag tror att vi är först med i Norden. För att kunna genomföra idén bjöd vi in musikern Tentakel och Brewhouse inkubatoralumni OutHere, som är en VR och AR-agentur. Tillsammans har vi arbetat fram konceptet Silent Disco VR som bäst kan beskrivas som en oerhört spännande upplevelse där VR-teknik, musik och design möts.
 
Lisa Kylsberg som både är backstagemanager på Storsjöyran och artistmanager åt välkända Tentakel och Sheik Anorak, har även hunnit med att bo åtta år i Barcelona där hon var projektledare inom IT branschen. Hon har läst Music Business på DMG Education i Stockholm och Event Marketing och Management på YRGO i Göteborg. Det var den sistnämnda utbildningen som tog henne till Brewhouse där hon nu genomför sitt stora slutprojekt genom deltagandet på Europride.
 
Med sin underfundiga humor och charm är hon en mycket omtyckt kollega på Brewhouse där hon levererar skärpt och välbalanserat innehåll i allt hon gör. Under hösten fortsätter Lisa Kylsbergs arbete på Brewhouse genom bland annat konceptutveckling av olika projekt samt att koordinera idé- och innovationstävlingen The Brewhouse Award.

Info om Brewhouse medverkan under Europride hittar du här

Vill du komma tillbaka till nyhetsbrevet klickar du här. 

 

Webbyrå mkmedia
Till toppen