Meny

VI ÄR BREWHOUSE – Fredrik Björhed


 

Vissa möten kommer jag aldrig att glömma. Ett av dessa är mötet med Fredrik Björhed och Andreas Chatzopoulos för snart fem år sedan. Tillsammans med kollegorna Marie och Johan hade jag en intensiv vecka med intervjuer inför rekryteringen till höstens inkubatorprogram. In i rummet kom två killar, väl förberedda och engagerade. De presenterade en helt ny affärsmodell för crowdfunding – en nyskapande modell för kulturskapare och kulturprojekt.

Idag finns tjänsten Mindora på marknaden, men har tyvärr saknat de rätta finansiella musklerna för att utvecklas i den takt som entreprenörsduon önskar. Företaget har potential att positionera sig på den globala marknaden, och har även en ny social affärsmodell för sina tjänster som är riktigt spännande och innovativ.

Idag kan vi stolt presentera ett nytt samarbete. Välkommen Fredrik Björhed som under hösten skall arbeta med kommunikation på Brewhouse. Han kommer att dela sitt uppdrag hos oss med utvecklingen av Mindora.

Fredrik, som är journalist i grunden, kommer att följa vår verksamhet ur journalistens tränade öga. Genom sina texter kommer han att lyfta, analysera och diskutera kvinnligt entreprenörskap, vad som har hänt med våra tidigare entreprenörer på inkubatorn samt presentera medarbetarna på Brewhouse med start på lördag och massa annat.

Fredrik, vad har du själv för tankar om Brewhouse?

– För mig är Brewhouse den där varma och generösa familjen som alltid frågar grannbarnen om de har ätit när de är hemma och leker med ens barn. Brewhouse ser inkubatorföretagen som en del av Brewhousefamiljen även efter att man har gjort sin exit. Det upplevde jag tydligt när jag själv hade lämnat inkubatorn. Vi fick dessutom med oss ett stort nätverk och rätt verktyg för att klara livet som entreprenörer.

Fredrik; en varm, intellektuell och insiktsfull person. Vi ser fram emot att du lyfter vår verksamhet ur ett nytt kommunikativt perspektiv. Varmt välkommen till oss, tillsammans skapar vi magi!

/ Anna Svensdotter Dimle, Verksamhetschef och konstnärlig ledare.

 

Webbyrå mkmedia
Till toppen