Meny

VD för da Matteo i juryn för The Brewhouse Award


VD för da Matteo i juryn för The Brewhouse Award

Christofer Landström älskar goda smaker och han brinner för att skapa upplevelser och bra stämning, vilket han lyckas med på sina da Matteo-caféer. För andra året i rad lyssnar vi och de tävlande till hans klarsynta åsikter som jurymedlem i The Brewhouse Award 2016.

Christofer har tidigare jobbat som kock, IT-pedagog och säljare men han känner att han hittat hem i rollen som delägare och VD för da Matteo. Bland annat eftersom han gärna vill vara med överallt och ta ansvar samt ha kontroll inom alla affärsområden.

– Att få jobba med passionerade människor i högt tempo där kvalitet, hantverk, ärlighet och hållbarhet är värdegrunden. Utmaningen att jobba med unga människor och utveckla en bransch som tyvärr fortfarande saknar status, främst för de anställda.

VD för da Matteo i juryn för The Brewhouse Award

Varför engagerar du dig i The Brewhouse Award?
– Upplägget och formatet som Brewhouse Award tagit fram tycker jag är mycket intressant. Sen får man inte glömma alla fantastiska personer i juryn. Att höra deras kloka tankar, idéer och umgås med sådan kunskapsbredd är otroligt utvecklande och värdefullt. Jag är hyfsat orädd, alltid ärlig och rak vilket nog passar bra.

Vad skulle göra dig intresserad?
– Jag är nyfiken på andras perspektiv och tankar och att lära mig nya saker. Jag hoppas och önskar att de flesta tävlingsbidragen har personer som brinner och har en sann passion för sin projekt bakom och att de inte  bara känner att ”möjligheten att bli rik” är den starkaste drivkraften. Som realist ser jag gärna att projekt/ideér är genomförbara och hållbara över tid. Kultur är viktigt i alla former i alla åldrar och det är här vi både behöver titta framåt men kanske framförallt så behöver vi titta bakåt.

Klicka vidare för att läsa mer om The Brewhouse Award, tävlingsperioden är öppen 1-30 september.

Känn lukten av nybryggt kaffe på damatteo.se.

Webbyrå mkmedia
Till toppen