Meny

Välkommen till julmingel, föreläsning & pop up-mässa på måndag!


Den 9 december plockar vi på Brewhouse fram julpyntet och bjuder in våra vänner, partners och alla som vill komma till en eftermiddag och kväll med glögg, livemusik, föreläsning och pop up-mässa från klockan 14:30 och framåt.

Under pop up-mässan visar våra entreprenörer inom Brewhouse Inkubator upp sina företag, produkter och tjänster. För deltagarna fungerar mässan som en release och en chans att möta kunder och intressenter. Så välkommen att se, lyssna och uppleva vad våra nyföretagare satsar all sin energi på att utveckla. Och ta del av många fina julerbjudanden.

Smaka på Brewhouse glögg, pepparkakor och julgodis och värm dig med luciasoppa och dryck i restaurangen. På scen blir det livemusik!

Klockan 17:00 välkomnar vi Mai-Li Hammargren, en inspirerande och framgångsrik företagare till Brewhouse Talks. Mai-Li berättar om innovationen Mutewatch och sin resa från idé till företag med hela världen som marknad.

Den 9 december drar dessutom Sveriges Radio igång Musikhjälpen. Brewhouse engagerar sig på flera olika sätt. Årets tema för Musikhjälpen är ”Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet”. Gå in här och se hur just du kan vara en del av lösningen.

Varmt välkommen!

Klicka gärna på Julmingel Brewhouse för info på pdf!

Datum:
Måndagen 9 december

Program:
14:30 Pop up-mässa öppnar
17:00 Brewhouse Talks med Mai-Li Hammargren
18:00 After work med livemusik på scen

Info: Fri entré

Webbyrå mkmedia
Till toppen