Meny

Välkommen till Brewhouse: Tomas Olsson!


Brewhouse välkomnar Tomas Olsson, en spännande och erfaren ny medarbetare med stort nätverk i underhållningsbranschen. Tomas kommer med sin passion för kultur och affärsutveckling att passa bra in i Brewhouse satsning mot att bli ett ledande kulturkluster i Västsverige.

Tomas Olsson ny projektledare på Brewhouse i Göteborg

Till Brewhouse tar Tomas med sig kontakter och erfarenheter från mer än 20 år som professionell musiker. Bland annat har han spelat in över 200 tv-framträdanden som medlem i Bandmaskinen i program som till exempel Musikjägarna och På spåret.

2005 kände Tomas att det var dags att gå vidare och började som projektledare och säljare på Starlight. Efter några år som VD på KSE återvände Tomas till Starlight som sälj- och projektchef. Nu tillträder han som projektledare på Brewhouse Inkubator och kommer även att arbeta med partnerskap och affärsutveckling inom hela Brewhouse verksamhet.

– Jag är väldigt glad och stolt över att få vara en del av utvecklingen här på Brewhouse. Det är oerhört inspirerande att ta del av andras visioner och kreativitet. Jag vill även tillföra mina egna erfarenheter och dela med mig av det jag gjort rätt och fel. Förhoppningsvis kan vi även skapa nya affärer via mitt kontaktnät som jag byggt upp under många år.

Kärleken till Brewhouse har funnits i många år och Tomas pratar gärna om vikten av att jobba både med den konstnärliga och den mer kommersiella delen.

– Här finns en stor utvecklingspotential. Jag ser mig som ett interface mellan människor, jag är förtjust i polaritet och jag är bra på att skapa balans däremellan – det göttiga finns ju i mitten, skrattar Tomas!

– Det känns fantastiskt kul att välkomna Tomas, säger Anna Svensdotter Dimle, verksamhetschef och konstnärlig ledare på Brewhouse. Med sin bakgrund som musiker, egen företagare och nu senast som sälj- och projektchef har han det ”rätta” CV:t. Men framför allt är Tomas en varm och ödmjuk person som passar perfekt in i vårt team här på Brewhouse.

Webbyrå mkmedia
Till toppen