Meny

The Brewhouse Award firar innovatörer med sprakande finalgala och välgörenhetsauktion!


Äntligen är det dags att kora vinnarna i Sveriges mest nyskapande idé- och innovationstävling. 109 kvalitativa tävlingsbidrag från hela Sverige har strömmat in, där mångfalds- och åldersspannet är stort. Intresset för finalgalan har varit högt redan från början och hela kvällen kommer därför att livestreamas på Youtube.

Under den slutsålda finalkvällen koras tävlingens vinnare, varvat med spektakulära artistuppträdanden. På scen ser vi bland annat den persiska popprinsessan Arghavan uppträda och konstnärinnan Linda Vagnelind kommer att livemåla ett porträtt av Göteborgssonen Håkan Hellström inför publiken, se hur hon jobbar i klippet nedan.

Porträttet auktionernas ut under översyn av auktoriserade auktionsförrättaren Karin Kvicklund från Bukowskis Auktionsverk. Intäkterna från auktionen går oavkortat till Räddningsmissionens arbete för flyktingbarn och familjer i väntan på asylbesked. Utgångspriset för konstverket är 10.000 kronor. Redan nu kan man lämna anbud via thebrewhouseaward@brewouse.se. Vi ser gärna att det kommer in förhandsbud samt att de som vill delta i budgivningen finns på plats på galan alternativt via telefonlänk.

Linda Vagnelinds konst finns representerad runt om i världen och hennes kunder är bland annat SVT, Eurovision Song Contest, Volvo, Puma och Världens barn. Linda har även specialiserat sig på livemålning och kom nyligen hem från Berlin där hon livemålade tre porträtt av Prince, David Bowie och Mick Jagger ”upp och ner” för 250 gäster. Lindas konstverk kommer att bli 1.20 x 1.50 m och målas med akrylfärg.

Finalgalans röda matta leder torsdagen den 3 december klockan 19.00 in till Brewhouse Arena.
Adress: Brewhouse, Åvägen 24, 412 51 Göteborg.

Läs mer om tävlingen på brewhouse.se och följ galan live via youtube.com/user/brewhousegbg/live.

Arghavan live på The Brewhouse Awards finalgala

Popartisten Arghavan uppträder på finalgalan.

Webbyrå mkmedia
Till toppen