Meny

The Brewhouse Award bidrog till att stärka vårt självförtroende


THE BREWHOUSE AWARD

Förra året vann HeroSight The Brewhouse Award med sin AR-lösning som möjliggör simuleringsträning av nödsituationer för bland annat polis, brandmän och ambulanspersonal. Ta del av HesoSights grundare och VD, Daniel Kindstrands tankar om The Brewhouse Award och vad som har hänt sedan vinsten.  

– Till en början var vi lite tveksamma till att tävla då vi kände att vi var i ett ganska tidigt stadie. Tävlingen var tydlig med kravet om ett hållbarhetstänk och en del av våra rådgivare tyckte inte alls att vi hade en hållbarhetsprägel. Samtidigt tyckte andra att det var självklart att vi hade en hållbarhetskoppling, säger Daniel Kindstrand. 

– Det var väldigt roligt att det gick väl. The Brewhouse Award bidrog till att stärka vårt självförtroende när det kommer till hållbarhet, och självförtroende är så viktigt när det gäller att fortsätta på den inslagna vägen. 

Mycket har hänt sedan vinsten i The Brewhouse Award 2019. HeroSight har varit både i London och Paris och påbörjat sin internationalisering. Detta samtidigt som intressenter från andra länder har börjat få upp ögonen för deras arbete. 

– Ja, vi blev kontaktade av U.S. Air Force och Pentagon i början av sommaren, så i juli fick vi göra en specialdemo för det amerikanska försvaret. Den dialogen är fortfarande pågående så vi får se framöver vad det landar i. 

För Daniel betyder entreprenörskap kreativitet, innovationsdrivet skapande och att följa en vision. Han delar gärna med sig av sina tankar om varför det är så viktigt med tävlingar som The Brewhouse Award. 

– Tävlingar är jätteviktiga, både för en själv som entreprenör och för teamet. Man behöver positiv feedback och springer tre gånger snabbare efter en sån här sak. I början av utvecklingen känns det ofta som 100-meterssprintar fast det i slutänden är ett maraton som vi ska ta oss igenom. Jag och hela HeroSight-teamet behöver de här positiva milstolparna längs vägen för att orka springa de resterande 42 095 metrarna.

Se filmen om HeoSights arbete på https://www.youtube.com/watch?v=e2ouQoq8Q9I&feature=youtu.be

 

Tävla i årets upplaga av The Brewhouse Award på

https://brewhouse.se/the-brewhouse-award

 

 

Webbyrå mkmedia
Till toppen