Blogginlägg taggade med:

West Pride


Nytt spännande pilotprojekt i höst!

En vecka in i juli och det börjar kännas att det är sommar här på kontoret. Almedalsveckan är i full gång och vi får löpande rapporter av medarbetare som är på plats. En känsla börjar att spira, våra konstnärliga och kreativa branscher börjar ta plats i diskussionerna även i det traditionella näringslivet och i politiken.

Nytt spännande pilotprojekt på Brewhouse 2016

Läs hela inlägget

Brewhouse Stolt huvudpartner till West Pride!

Vi får aldrig glömma historien, den kamp som sker på olika sätt runt om i världen i detta ögonblick. Människor som lever i flykt, i rädsla, i utanförskap. Brewhouse tar ställning och är West Prides stolta huvudpartner – vi drivs av en gemensam vision om en jämlik och inkluderande värld fri från fördomar och diskriminering.

Anna o fasad nyhetsbrev

Läs hela inlägget

Brewhouse presenterar: West Pride

Konst- och kulturfestivalen West Pride har sedan en tid tillbaka kontor på Brewhouse. Nu när sommaren närmar sig tänkte vi kolla lite vad verksamhetskoordinatorn Daniella Crona och hennes kollegor kan berätta och tipsa om Göteborgs färggladaste festival.

Brewhouse stolt huvudsponsor till Westpride

Läs hela inlägget

Brewhouse stolt huvudpartner till West Pride

Brewhouse är en välkomnande och tillåtande mötesplats för kreatörer i centrala Göteborg som nu är stolt huvudpartner till kulturfestivalen West Pride – som även flyttar sitt kontor till Brewhouse.

West Pride och Brewhouse i partnerskap

Läs hela inlägget
Webbyrå mkmedia
Till toppen