Blogginlägg taggade med:

verksamhetschef


Anna Svensdotter Dimle! Juryordförande för The Brewhouse Award 2017.

Anna Svensdotter Dimle är valthornisten från Dalarna som lämnat det professionella musikerlivet för att leda utvecklingen på Kulturfabriken Brewhouse i stadsdelen Gårda i Göteborg. Dessutom är Anna juryordförande för The Brewhouse Award, Sveriges mest nyskapande idé- och innovationstävling för de kreativa branscherna.

Läs hela inlägget

Juryordförande i The Brewhouse Award: Anna Svensdotter Dimle

Anna Svensdotter Dimle, juryordförande för The Brewhouse Award 2015

Anna Svensdotter Dimle, juryordförande för The Brewhouse Award 2015

Hej Anna Svensdotter Dimle!

Du är juryordförande i The Brewhouse Award 2015. Berätta, vem är du och vad brinner du extra mycket för?

– Jag arbetar sedan 2012 som verksamhetschef och konstnärlig ledare på Brewhouse och jag har varit ansvarig för olika delar inom verksamheten dessförinnan. Min bakgrund är musik och jag har varit verksam som professionell hornist under slutet av nittiotalet till mitten av 2000-talet. Jag flyttade ner till Göteborg från Dalarna när jag började studera på musikerutbildningen på Högskolan för scen och musik och avslutade studierna i Lyon. Har sedan byggt på med Kulturverkstan under ett par år och lite marknadsföring och försäljning – ett livslångt lärande är ett begrepp som jag personifierar.

Jag drivs av min passion för kultur och kreativitet, att hitta nya vägar och framför allt att se människor växa. Kanske låter det lite klyschigt, men så är det.  Något som alla kanske inte känner till är att jag är en extrem tävlingsmänniska – om någon säger att Brewhouse inte kommer att lyckas är det exakt det bränslet som jag går igång på. Idag har vi en stark identitet, gemensam vision och verksamheten vilar på en öppen och ärlig värdegrund – det känns fantastiskt att så många människor gillar oss, flyttar in eller helt enkelt vill vara en del av nätverket.

Läs hela inlägget
Webbyrå mkmedia
Till toppen