Blogginlägg taggade med:

varumärke


Jurymedlem nr 33 i The Brewhouse Award: Andreas Kittel

Andreas Kittel, jurymedlem för The Brewhouse Award 2015

Andreas Kittel, jurymedlem för The Brewhouse Award 2015

Hej Andreas Kittel!

Vem är du och vad arbetar du med?

– Jag är grafisk formgivare i grunden, utbildad vid HDK i Göteborg. Sedan 1998 är jag verksam som design director på varumärkesbyrån Happy Forsman & Bodenfors, där jag också är en av delägarna. Mitt dagliga arbete är i hög grad idébaserat, att utvärdera och bedöma egna och andras idéer är en naturlig del av yrket. Sedan 1990-talet är jag även verksam som frilansskribent för Göteborgs-Posten, Paletten, Ord & Bild m.fl. Jag undervisar regelbundet i visuell kommunikation vid bl.a. Göteborgs Universitet.

Läs hela inlägget

Jurymedlem nr 32 i The Brewhouse Award: Aina Nilsson Ström

Aina Nilsson Ström, jurymedlem för The Brewhouse Award 2015

Aina Nilsson Ström, jurymedlem för The Brewhouse Award 2015

Hejsan Aina Nilsson Ström!

Vem är du och ser din bakgrund ut?

– Jag har varit ansvarig för AB Volvos designverksamhet i 20 år och innan dess var jag ansvarig för interiör design på Saab Automobile. Jag är designer i grunden och har jobbat med uttryck och upplevelser kopplat till kulturella aspekter, med ett globalt perspektiv. Vi skapar varumärkens identitet, uttryckt i våra produkters utformning. Min uppgift har varit att skapa en kreativ miljö och förutsättningar för medarbetarna att förstå våra kunders framtida behov och utveckla idéer till nya produkter. Jag har nyligen lämnat detta uppdrag och har för avsikt att nu erbjuda min kunskap och mina erfarenheter där jag kan göra nytta.

Läs hela inlägget

Brewhouse presenterar medlemsföretag: varumärkesbyrån Zinkid!

Zinkid är ett relativt ungt bolag som förädlar varumärken och företagsidentiteter. Det drivs av vännerna Karin Isaksson och Ebba Pihl som är mitt i den spännande uppstartsfasen, även om de har lång erfarenhet av den grafiska branschen.

Läs hela inlägget
Webbyrå mkmedia
Till toppen