Blogginlägg taggade med:

Resenärskampen


Industridesigner från Volvo ny i Resenärskampenjuryn!

Stina Nilimaa Wickström, tidigare Designchef för Volvo Construction Equipment och sedan 1 april Global Design Strategy Manager för Volvo Product Design samt ny jurymedlem i Resenärskampen, tror att kreativa lösningar för kollektivt resande är en förutsättning för ett hållbart samhälle.


Läs hela inlägget

Resenärskampens jury fylls på med fler Brewhouse-vänner!

Christina Nilroth, projektledare på ADA och Business Region Göteborg samt en av jurymedlemmarna i Resenärskampen, svarar på hur kreatörer och konstnärer kan påverka resenärsupplevelsen i kollektivtrafiken i framtiden.

Christina Nilroth

Läs hela inlägget

Ny i juryn till Resenärskampen från Brewhouse nätverk

Brewhouse affärsidétävling My Mission gästspelar i år i Resenärskampen (som stänger för tävlingsbidrag vid midnatt). Till juryn som ska välja vinnare i de tre kategorierna Bästa affärsidé, Snilleblixten och Årets gröna business har vi bjudit in kreativa och engagerade vänner, och vi är väldigt stolta att presentera Andreas Kittel!

Läs hela inlägget

Brewhouse är med i juryn till Resenärskampen

Anna Svensdotter Dimle, verksamhetschef och konstnärlig ledare på Brewhouse samt en av jurymedlemmarna i Resenärskampen, berättar om varför det är så viktigt att Brewhouse är delaktig i att få fler att vilja åka kollektivt.

Läs hela inlägget

My Mission och Resenärskampen utvecklar morgondagens kollektivtrafik!

Vi hör att det tisslas och tasslas om Brewhouse affärsidétävling My Mission och nu har vi hållit er på halster länge nog. Idag drar vi upp ridån och lanserar tävlingen i en helt ny kontext och med nya samarbetspartners.

Resenärskampen

Läs hela inlägget
Webbyrå mkmedia
Till toppen