Blogginlägg taggade med:

pilates


Vad är kvalitativ träning? Jasmin Salhi från Pilates Complete tipsar

Vad är kvalitativ träning och hur viktig är den? Spelar det någon roll hur jag rör mig så länge jag rör på mig? När du köper en produkt så vill du att den ska ha bästa kvalitet, vara hållbar och ge dig glädje. På samma sätt bör du tänka kring din träning och din kropp. Jasmin Salhi, som även är med i juryn till The Brewhouse Award, ger tips på sätt att hitta balans genom bra träning.

Läs hela inlägget

Personlig tränare och hälsoinspiratör i juryn för The Brewhouse Award

 

Jasmin Salhi i juryn för The Brewhouse Award 2016

Foto: Vegafoto

Jasmin Salhi är scenkonstnären som blev hälsoinspiratör och entreprenör i Göteborg. När hon nu tar plats i juryn för The Brewhouse Award vill hon även slå ett slag för Pilates för att lära sig mer om sin kropp och samtidigt bli mer effektiv och fokuserad.

Läs hela inlägget

Jurymedlem nr 11 i The Brewhouse Award: Jasmin Salhi

Jasmin Salhi, jurymedlem för The Brewhouse Award 2015

Hej Jasmin!

Vem är du, hur ser din bakgrund ut och vad brinner du för?

– Jag är en driven entreprenör med stor passion för träning och hälsa och delägare i träningsstudion Pilates Complete, där jag verkar som personlig tränare, pilatesinstruktör och föreläsare. Jag har min bakgrund i underhållningsbranschen som dansare och artist. Tidigt upptäckte jag att det var lättare att få uttryck för mina idéer genom att skapa egna jobb och startade då ett eventbolag där arbetet som koreograf och producent bestod i att skapa scenkonst. Det var sedan ett naturligt steg att fortsätta att arbeta med kroppen som redskap genom träningsmetoden Pilates.

2005 öppnade jag tillsammans med Linda Erlandsson Göteborgs första Pilatesstudio på Hagabadet och efter ett par år var steget inte långt till att återigen starta egen verksamhet då under namnet Pilates Complete. Genom Pilates Complete förverkligas många av mina drömmar och mål. Jag drivs av att få människor att må bra! Mitt kall är att leda människor till ökad kroppsmedvetenhet och då även till en bättre hållning och en stark och flexibel kropp som är i balans. Jag vill att träningen ska kännas stimulerande och upplyftande. En sund själ i en stark kropp! Det är oerhört inspirerande att få ta del av de resultat och positiva förändringar som Pilatesträning ger såväl fysiskt som mentalt.

Läs hela inlägget
Webbyrå mkmedia
Till toppen