Blogginlägg taggade med:

My Mission


Intervju med vinnaren av My Mission 2013: Sofia Magnusson på The Folklore Company

Sofia Magnusson från The Folklore Company vann My Mission 2013

Sofia Magnusson från The Folklore Company vann My Mission 2013

Hej Sofia!

Drygt två år har gått sedan du tävlade i My Mission 2013, och vann!

Berätta, hur såg din affärsidé ut som du tävlade med och hur har produkten utvecklats fram till idag?

– Affärsidén som vi vann med bestod av två delar – en webbtjänst där man skulle designa sitt eget broderimönster, samt en produkt i form av ett för marknaden unikt broderikit. Webbtjänsten har realiserats och är densamma som presenterades i tävlingen. Men produkten var vi efter mycket utvärdering tvungna att avvakta med. Vi valde att istället lansera sykit med korsstygnsmönster som vår första produkt, tätt följt av vår andra produkt; färdigbroderade korsstygnsbonader.

Läs hela inlägget

Välkommen Susanne Wigholm!

Precis innan jul kom den glada nyheten från Västra Götalandsregionen att Brewhouse beviljats medel för att under två år utveckla affärsidétävlingen My Mission. Detta innebär bland annat att vi anställer en ny projektledare.

Läs hela inlägget

Brewhouse är med i juryn till Resenärskampen

Anna Svensdotter Dimle, verksamhetschef och konstnärlig ledare på Brewhouse samt en av jurymedlemmarna i Resenärskampen, berättar om varför det är så viktigt att Brewhouse är delaktig i att få fler att vilja åka kollektivt.

Läs hela inlägget

Grattis alla vinnare på My Mission-galan 2013!

Nu har vi på Brewhouse hunnit smälta det faktum att My Mission 2013 är över. Mycket arbete och stora förväntningar nådde sin kulmen på tisdagskvällen då galan kröntes med många glada ansikten och förlöst energi.

Läs hela inlägget

The Folklore Company vinnare i My Mission

My Missions finalgala blev en succékväll! Förminglet på Brewhouse soldränkta terrass var välbesökt och när väl galakvällen började inne i arenan steg temperaturen ytterligare. Publiken fick uppleva många glada vinnare och imponerade jurymedlemmar.

Läs hela inlägget

My Missions juryordförande: Kalle Gustafsson Jerneholm

Kalle har varit med och styrt My Mission-skeppet i hamn där ett antal vinnare kommer att presenteras i morgon kväll på Brewhouse stora scen. Han är på ett naturligt sätt en kulturentreprenör som är van att skapa upplevelser och värden för både producenter och konsumenter.

Läs hela inlägget

Mannen bakom speakerrösten på My Mission-galan

Just nu spelas My Mission-galans speakertexter in i Brewhouse Recording Studio. Här är mannen bakom rösten!

Läs hela inlägget

Och de nominerade i My Mission är:

Här är årets nomineringar i affärsidétävlingen My Mission 2013 som avgörs på tisdag. Pompa och ståt, ära och heder till vinnarna som presenteras på galakvällen.

Nu är det nära!

Läs hela inlägget

Ännu en My Mission-tävlande: Lars Printzen

Vid förra måndagens delfinal i My Mission presenterade Lars Printzén sin idé för juryn.

Läs hela inlägget

En av måndagens första My Mission-tävlande: Andreas Sjöstrand

I måndags var det delfinal i My Mission. 15 idéer presenterades öga mot öga med Brewhouse namnkunniga jury. Bland de första idégivarna var Andreas Sjöstrand.

Läs hela inlägget
Webbyrå mkmedia
Till toppen