Blogginlägg taggade med:

musiker


Juryordförande i The Brewhouse Award: Anna Svensdotter Dimle

Anna Svensdotter Dimle, juryordförande för The Brewhouse Award 2015

Anna Svensdotter Dimle, juryordförande för The Brewhouse Award 2015

Hej Anna Svensdotter Dimle!

Du är juryordförande i The Brewhouse Award 2015. Berätta, vem är du och vad brinner du extra mycket för?

– Jag arbetar sedan 2012 som verksamhetschef och konstnärlig ledare på Brewhouse och jag har varit ansvarig för olika delar inom verksamheten dessförinnan. Min bakgrund är musik och jag har varit verksam som professionell hornist under slutet av nittiotalet till mitten av 2000-talet. Jag flyttade ner till Göteborg från Dalarna när jag började studera på musikerutbildningen på Högskolan för scen och musik och avslutade studierna i Lyon. Har sedan byggt på med Kulturverkstan under ett par år och lite marknadsföring och försäljning – ett livslångt lärande är ett begrepp som jag personifierar.

Jag drivs av min passion för kultur och kreativitet, att hitta nya vägar och framför allt att se människor växa. Kanske låter det lite klyschigt, men så är det.  Något som alla kanske inte känner till är att jag är en extrem tävlingsmänniska – om någon säger att Brewhouse inte kommer att lyckas är det exakt det bränslet som jag går igång på. Idag har vi en stark identitet, gemensam vision och verksamheten vilar på en öppen och ärlig värdegrund – det känns fantastiskt att så många människor gillar oss, flyttar in eller helt enkelt vill vara en del av nätverket.

Läs hela inlägget

Jurymedlem nr 13 i The Brewhouse Award: Joakim Levin

Joakim Levin, jurymedlem i The Brewhouse Award 2015

Hej Joakim!

Vem är du och vad sysslar du med om dagarna? Berätta gärna för oss om dina drivkrafter och hur du ser på framtiden.

– Jag är 42 år, från Alingsås, och har i princip hela mitt liv varit engagerad i olika mer eller mindre idédrivna projekt. Från att jag gick ut gymnasiet så livnärde jag mig som musiker parallellt med att jag slarvade på bland annat Handels i Göteborg. När jag var 27 år startade jag och min dåvarande fru, Maria Erixon Levin, Nudie Jeans. Parallellt med arbetet med att bygga Nudie Jeans har jag engagerat mig i ett antal andra projekt med en starkare anknytning till kultur/musik. De mest kända är tidningsförlaget Offside Press där jag är delägare samt sitter i styrelsen och Pustervik.

Drivkraften i samtliga fall är att försöka kombinera tydliga idéer om innehåll med affärsverksamhet. Jag är helt övertygad om att vikten av en stark idé bara kommer bli viktigare i framtiden då allt går att köpa var som helst och när som helst.

Läs hela inlägget

Sök till Brewhouse Inkubator senast 24 maj!

Kreatörer, konstnärer, musiker och artister – utveckla era idéer eller projekt i ett kreativt sammanhang, sök till Brewhouse Inkubator senast den 24 maj.

speed

Läs hela inlägget

Därför ska just DU söka till Brewhouse Inkubator!

Kreatörer, konstnärer, musiker och artister sökes till Brewhouse Inkubator! Utveckla din idé i ett kreativt sammanhang – ansök senast den 9 december.

speed

Läs hela inlägget
Webbyrå mkmedia
Till toppen