Blogginlägg taggade med:

café


VD för da Matteo i juryn för The Brewhouse Award

VD för da Matteo i juryn för The Brewhouse Award

Christofer Landström älskar goda smaker och han brinner för att skapa upplevelser och bra stämning, vilket han lyckas med på sina da Matteo-caféer. För andra året i rad lyssnar vi och de tävlande till hans klarsynta åsikter som jurymedlem i The Brewhouse Award 2016.

Läs hela inlägget

Småländsk restaurangentreprenör i juryn för The Brewhouse Award

Småländsk restaurangentreprenör i The Brewhouse Award-juryn

Foto: Felipe Morales Letelier

Restauratören Gustav Hector från Växjö tänker alltid utanför boxen och ser möjligheter i nästan allting. Därför är han också involverad i ett flertal projekt inom mat och musik. Nu tar han plats i juryn för The Brewhouse Award, Sveriges mest nyskapande idé- och innovationstävling för de kulturella och kreativa branscherna.

Läs hela inlägget

Jurymedlem nr 29 i The Brewhouse Award: Christofer Landström

Christofer Landström, jurymedlem i The Brewhouse Award 2015

Christofer Landström, jurymedlem för The Brewhouse Award 2015

Hej Christofer Landström!

Vem är du och hur ser din bakgrund ut?

– Om jag skulle beskriva mig själv litet kortfattat, så skulle det nog vara energisk, social, passionerad, envis och hyfsat modig. Gillar mötet med människor och trivs oftast bäst i högt tempo. Som ni säkert förstår så kräver denna personlighet mycket energi vilket även behövs för att skapa en balans i tillvaron. Jag började arbeta som 16-åring i restaurangbranschen som diskare, men avancerade snabbt till kock och senare till köksmästare. Satte mig i skolbänken igen efter 12 års arbete och pluggade data, IT, pedagogik samt kommunikation. Under en treårsperiod testade jag fem olika tjänster och det var under denna period jag verkligen förstod hur jag fungerade och vad som drev mig. Efter resande yrke som marknads- och försäljningsansvarig så bestämde jag mig för att hitta ett yrke där jag kan få utlopp för allt jag brinner för och som passar mig som person. För snart fyra år sedan började jag som VD på da Matteo och dess bolag och för två år sedan köpte jag in mig som delägare. Jag är övertygad om att äkthet, förmåga att anpassa sig och ständigt vara i utveckling är vad som gäller i framtiden oavsett bransch.

Läs hela inlägget
Webbyrå mkmedia
Till toppen