Meny

Tack Hollywood Undead och alla hängivna fans!


Gårdagens konsert var verkligen mäktig, det måste sägas! Bandet var taggade och publiken med från första sekunden – tack alla som fyllde Brewhouse! Här visar vi lite ögonblicksbilder från hela dagen!

livehelascenen4

08:05

Victoria Zahmatkesh var först i kön med sitt hemmagjorda Hollywood Undead-armband på!

handnr1

10:30

Redan tidigt på morgonen träffade sångaren Johnny 3 Tears de tre första fansen. För Cornelia, Erica och Victoria blev det en lång dag, men de såg till att stämningen och sammanhållningen i kön hölls på topp. Självklart stod de sedan längst fram i mitten under konserten!

Johnny 3 Tears åkte under dagen till en läkare för att kolla upp så att halsen skulle hålla för konserten. Orsaken till den raspiga rösten var lite diffus, enligt honom själv berodde det på alla flygresor bandet gjort i Ryssland (där han besökte läkare som använde verktyg från 1800-talet!) medan göteborgsläkaren angav rökning som boven i dramat. Bandet hann också gå till City Gym tvärs över gatan innan middagen.

georgeochfans

16:30

Scenen gjordes färdig med förbandet Icon For Hires utrustning placerades framför Hollywood Undeads.

scenen

gitarrer

19:45

Kön på uppemot 800 personer ringlade sig nästan in i en annan stadsdel.

kö

21:35

Förbandet har spelat och Hollywood Undead gör sig färdiga. Snoop Dogg dunkar i högtalarna i arenan. Backstage åker maskerna på och peppen dras igång när bandet står och skriker tillsammans.

innankonsert

georgeimask

huimasker

21:45

Publikens jubel!

live1

live2

hu1

livehelascenen2

livehelascenen3

Webbyrå mkmedia
Till toppen