Meny

Tack för allt och lycka till framöver, Linda!


Linda Ericson pluggar till marknadsförare/säljare på Yrkeshögskolan i Mölnlycke och har sedan mitten av oktober praktiserat på Brewhouse. Hon har mest jobbat med förberedelser och genomförandet av The Brewhouse Award. Denna vecka tar hennes praktikperiod slut och vi tackar för allt engagemang och hör efter hur hon upplevt sin tid på Brewhouse.

Linda Ericson, praktikant på Brewhouse

Vad har du gjort på Brewhouse?
– Jag har gjort min andra LIA på Brewhouse och arbetat med förberedelser kring The Brewhouse Award, samt med förslag på marknadsplan inför nästkommande års tävling.

Vad har varit mest utmanande och roligt?
– Jag trivs allra bäst med att jobba i projekt, dels på grund av tidsavgränsningen, och dels för att jag tycker om människor och att jobba tillsammans mot samma mål – det har varit väldigt roligt! Det var också kul att jag hann vara delaktig i finalgalan, att den låg inom min LIA-period och att jag dessutom lärt känna arbetsgruppen här. Mest spännande var galan, att allt ska ”klaffa” i slutändan och att få vara med och se tillfredsställelsen och glädjen i arbetsgruppen som har arbetat så länge med projektet. Mest utmanande är att göra förslaget på marknadsplan.

Vad har du gjort tidigare i arbetslivet?
– Jag har arbetat inom marknad sedan 1994, bland annat som marknadskoordinator och projektledare för internationella mässor de senaste sju åren. Jag pluggar vidare för att jag ville läsa kurserna affärsjuridik, marknadsföringsstrategi, sociala medier och sälj, för att kunna tillgodogöra mig det i mitt yrkesliv. Efter färdigt pluggande ser jag mig arbeta som marknadsförare eller projektledare på ett företag med en bra anda inom event, turism eller liknande.

Vi på Brewhouse säger tack för allt hårt jobb och alla bra idéer, vi hoppas att Linda fått med sig något från Brewhouse in i vårens hårda pluggande. Tack och på återhörande Linda!

Webbyrå mkmedia
Till toppen