Meny

Ta chansen! Det är en fantastisk upplevelse


THE BREWHOUSE AWARD

Förra året utsågs Rawstraw till Årets Shooting Star i The Brewhouse Award med sina klimatsmarta engångssugrör av skånsk råghalm. Ta del av Rawstraws grundare, Elise Lindows tankar om The Brewhouse Award och vad som har hänt sedan de tävlade.

— Jag har för mig att vi blev rekommenderade att söka och tyckte att det lät som en rolig upplevelse. Dessutom saknade vi att få tävla och utmanas i vårt företagande. För mig handlar entreprenörskap om just förverkligande av drömmar och idéer, möjligheter och risktagande säger Elise Lindow.

Rawstraw startades som ett UF-företag hösten 2018 men drivs idag som ett aktiebolag. I utmärkelsen Årets Shooting Star ingick 20 000 SEK i kreativa timmar hos den kreativa byrån Bacill. En vinst som Elise säger har hjälpt företaget framåt i sin utveckling.

— Ja, vi har fått hjälp av Bacill med mycket inom grafisk design och finslipning av vår företagsprofil, vilket vi är superglada för.

Elise är tydlig med vad hon vill ge för råd till andra som funderar på att vara med och tävla i The Brewhouse Award.

— Ta chansen! Det är en fantastisk upplevelse med många intressanta människor att nätverka med, roligt upplägg med de olika tävlingskategorierna samt att det avslutas med en underbart trevlig galakväll, säger Elise Lindow.

 

Tävla i årets upplaga av The Brewhouse Award fram till 30 september

https://brewhouse.se/the-brewhouse-award

Webbyrå mkmedia
Till toppen