Meny

Så här tycker Mindora om Brewhouse Inkubator


På Brewhouse Inkubator samlas kreativa företagare som vill utvecklas i ett sammanhang. Just denna gemenskap öppnar möjligheter till samarbeten och att testa sin idé på hjälpsamma personer. Just detta utbyte av idéer och tid mellan företagarna på inkubatorn är något som Fredrik Karlsson från crowdfundingsajten Mindora uppskattar mest från sin tid på Brewhouse.

Crowdfundingföretaget Mindora på Brewhouse Inkubator i Göteborg

”Innan vi kom till Brewhouse jobbade vi med Mindora på olika platser från dag till dag. Vi upplevde snart att detta var ett ineffektivt sätt att arbeta, och att vi behövde hitta ett sammanhang där vår verksamhet kunde utvecklas. Det viktigaste för oss har varit möjligheten att interagera med andra entreprenörer som har befunnit sig i liknande situationer och stått inför samma utmaningar.

Vi fann snart också att många av de andra företagen på Brewhouse Inkubator är potentiella kunder. Detta har vi tagit fasta på genom att använda oss av de andra inkubatordeltagarna som referensgrupp, vilket har varit oerhört värdefullt för vår utveckling. Allt sammantaget har drivit på Mindoras utveckling med en hastighet som vi inte hade kunnat uppnå på egen hand.

Vi befinner oss nu i ett läge där vi inom en mycket snar framtid kommer att lansera en crowdfundingsajt med fokus på kultur. Vi har byggt Mindora från grunden ur alla aspekter och har hela tiden haft användarna i åtanke under produktutvecklingen. Vi är säkra på att detta kommer att löna sig, och att vi tack vare vår tid på Brewhouse har en solid grund att stå på i vårt fortsatta företagande.

Jag skulle uppmana alla som på något sätt vill utveckla sitt kulturarbete i riktning mot ett hållbart företagande, att söka till Brewhouse Inkubator. Brewhouse tillsammans med inkubatordeltagarna sitter inne på en stor samlad gemensam kunskap, vilket gör att man ofta hittar lösningar på sina utmaningar i interaktionen med de andra deltagarna. Det är en av flera saker som jag tar med mig i mitt framtida företagande; att se möjligheterna med allas olikhet. Att ju mindre homogen en grupp är, desto mer har man att tillföra varandra.”

FREDRIK KARLSSON, CEO & CO-FOUNDER, MINDORA
www.mindora.se
Facebook

Vill du och din idé också utvecklas i ett sammanhang? Sök då till Brewhouse Inkubator.

Webbyrå mkmedia
Till toppen