Meny

Rekordmånga deltagare i inkubatorn Create Business


Vilken spännande process det varit att intervjua alla sökande, och nu är det snart dags att dra igång verksamheten med de antagna. Inkubatorn på Brewhouse ser fram emot att ta emot fler deltagare än någonsin – ni är varmt välkomna!!!

Bilden nedan är från avslutningsdagen för vår förinkubatorprocess Create Speed i somras.

Nu förbereder vi oss för att välkomna  drygt 50 nya deltagare till Brewhouse i september. Vi kommer att inspirera och utmana dem att tänka till ordentligt kring sin affärsidé och hur de får den att utvecklas till en hållbar och långsiktig verksamhet.

Vi har under antagningsprocessen själva blivit peppade av alla spännande och kreativa idéer vi mött. Att fylla vårt hus med ännu fler engagerade och framåtsträvande personer är just vad Brewhouse handlar om. Den kreativa energin som skapas är speciell och vår erfarenhet är att många nya samarbeten påbörjas under inkubatortiden.

– Dessa 29 företag har definitivt en konstnärlig höjd och vilja och engagemang att utveckla sitt entreprenörskap som vi älskar, säger Anna Svensdotter Dimle, verksamhetschef och konstnärlig ledare på Brewhouse. Och våra My Mission-vinnare är givetvis bland dessa företag.

Deltagarna i inkubatorn har sin arbetsplats på Brewhouse, och man deltar i fysiska träffar och workshops för att utveckla sitt entreprenörskap. Genom regelbunden rådgivning enskilt och i grupp, coachsamtal och olika tillväxtprocesser samt de många mötena med inspiratörer och andra entreprenörer skapas förutsättningar att växa personligen och som företagare.

Ansökan till förinkubatorn Create Speed öppnas igen i november men till Create Focus och Create Flow kan man söka när som helst på året.

Brewhouse är medlem i Swedish Incubators & Science Parks.

Webbyrå mkmedia
Till toppen