Meny

Reklambyrå-VD i The Brewhouse Award-juryn


Åsa Bernlo i juryn till The Brewhouse Award

Åsa Bernlo (foto: Ola Kjelbye)

Åsa Bernlo är mycket van att utveckla högprofilerade kulturverksamheter. Nu tar hon plats i juryn för The Brewhouse Award, Sveriges mest nyskapande idé- och innovationstävling för de kulturella och kreativa branscherna.

Åsa Bernlo är mångårig medarbetare på Göteborg Film Festival, de sista sex åren som VD. Hon var med och grundade och utvecklade Mediedagarna i Göteborg 2011-2014 innan hon gick vidare till att jobba med Göteborgs Stads satsning på film och rörlig bild. Nu är hon nytillträdd VD för Forsman & Bodenfors Factory och kan således bidra med lång och bred erfarenhet vad gäller utveckling inom kreativa näringar.

Citat Åsa Bernlo, The Brewhouse Award 2016

Varför vill du engagera dig i The Brewhouse Award?
– Jag drivs av problemlösning och utveckling och brinner för innehåll av alla slag och tycker det är en fantastisk chans att få vara med och premiera nyskapande idéer.

Vad letar du efter hos de tävlande?
– Jag kommer att titta efter idéer som gör livet bättre för andra samt mod och uthållighet. Man måste som innovatör också involvera fler kloka människor som kompletterar sig själv och självklart våga misslyckas.

Vad är dina tips?
– Formulera idén utanför ditt eget huvud, involvera fler kloka människor som kompletterar dig själv och våga misslyckas.

Klicka vidare för att läsa mer om The Brewhouse Award, tävlingsperioden är öppen 1-30 september.

Webbyrå mkmedia
Till toppen