Program & Erbjudande


Program & Erbjudande

Har du en affärsidé inom kreativa näringar med fokus på musik, scen och ny teknik?

Vi på Brewhouse Inkubator möter dig och ditt team där ni står idag och ser till era individuella behov. Hos oss får ni en egen affärscoach, nätverk och verktyg som ökar era chanser att lyckas.


Här börjar vår gemensamma resa!

Erbjudande


Vi möter er där ni står idag och ser till era individuella behov. Utifrån hur era behov ser ut erbjuder vi:

 

INDIVIDUELL AFFÄRCOACHNING
Kontinuerlig affärsutveckling ger bolaget rätt förutsättningar för att lyckas. Hos oss får ni er egen affärscoach som tillsammans med er utvecklar bolaget. Vi kompletterar även med extern kompetens där ni behöver det.

MÖJLIGHET TILL FINANSIERING
Finansiering är ofta en viktig framgångsfaktor för att nå tillväxt. Vi stöttar er i arbetet med att nå finansiering och hjälper er att bygga en struktur och göra affärsidén redo för investering. Genom Brewhouse Inkubator har ni dessutom möjlighet att söka verifieringsmedel från Vinnova.

NÄTVERK
Att bygga nätverk och träffa rätt kontakter är en avgörande faktor för att utveckla bolaget och affärsidén. Vårt nätverk är ert nätverk. Vi har nära samarbeten med andra inkubatorer samt partners från näringslivet.

TEAMUTVECKLING
Att bygga ett starkt team är en avgörande framgångsfaktor. Vi stöttar er i arbetet med att attrahera kompetens och skapa ett engagerat dreamteam.

NY KUNSKAP
Ta till er nya kunskaper genom föreläsningar, workshops och andra utbildningstillfällen som inspirerar, väcker tankar och tar bolagen uppåt och framåt.

COWORKING SPACE
Ni får tillgång till Brewhouse Coworking space. Här träffar ni andra entreprenörer, får inspiration och hittar gemensamma kontaktytor där det uppstår nya idéer, lösningar och samarbeten för framtiden.

TESTARENA
I Brewhouse Arena kan ni till exempel testa affärsidén på en publik, pitchträna, hitta er målgrupp och utvärdera om erbjudandet möter målgruppens behov.

PR OCH KOMMUNIKATION
Att synas är viktigt för att nå ut till kunder och bygga varumärke. Vi stöttar er i arbetet med att bygga varumärke och nå ut till rätt målgrupp.

Webbyrå mkmedia
Till toppen