Meny

Port du Soleil flyttar in på Brewhouse i sommar


I sommar händer det saker på Brewhouse. Vårt hus av kreatörer, musiker och entreprenörer tar emot sommarens mäktigaste klubbkoncept – Port du Soleil.

Magisk uteterrass, fräsch asiatisk mat och känslan av internationell sommarklubb. De tre sommarmånaderna på Brewhouse har förutsättningarna att bli sommarens snackis. Jens Odén, en av ägarna av Peacock Dinner Club som driver Port du Soleil, är extatisk över flytten till Brewhouse.

– Vi tar med oss vår varma Marrakech-inredning och vår starka ambition att skapa krog- och klubbhistoria i Sommar-Göteborg, säger Jens. Och Port du Soleil har landat in på en väldigt bra plats på den kreativa musikscenen Brewhouse som med lång erfarenhet av stora arrangemang kommer att stärka Port du Soleil.

– Läget är mer centralt än vi haft tidigare med bara en kort promenad från Avenyn rakt ner från Götaplatsen till Gårda – det kommer att bli sommarens absoluta favoritställe!

Även verksamhetschefen och konstnärlige ledaren för Brewhouse, Anna Svensdotter Dimle, ser detta spännande projekt ihop med Göteborgs största klubbkoncept som win-win.

– Det nya samarbetet med Port du Soleil har givetvis stor betydelse för hela Brewhouse utveckling och positionering i Göteborg. Det känns extremt häftigt att vi i sommar på allvar tar steget in i klubbvärlden och sätter Brewhouse på kartan.

Port du Soleil kommer under juni, juli och augusti hålla öppet på torsdagar, fredagar och lördagar mellan 20.00 – 03.00.
En middagssittning med för-DJ:s avlöses av stark line-up i DJ-båset när dansgolvet ska svara upp mot gästernas högt ställda förväntningar att skapa total eufori under sommarens heta nätter.

Brewhouse och Port du Soleil hälsar hjärtligt välkomna! Nu vet vi att sommaren inte är långt borta…

Webbyrå mkmedia
Till toppen