Meny

Popup-mässa och Brewhouse Talks den 5 maj på Brewhouse!


OK, så du vill jobba för spelindustrin… hur gör du då?

Joakim Eklund från Hello There ger dig koll på spelbranschens trender. Innan dess popup-mässa med inkubatorföretagare från kl. 16:00, föreläsningen startar 17:00.

Idag spelar ca 70 % av jordens befolkning spel och siffran ökar stadigt. 2016 beräknas vinsten i den globala spelindustrin hamna på 111 miljarder dollar. Utvecklingen gör att behovet av kreativa och duktiga människor ökar konstant.

Men vad är det för människor som spelindustrin söker och hur gör du för att få in en fot? Och hur får man in sin musik i spel?

Joakim Eklund från spelutvecklaren Hello There ger en inblick i spelindustrin samt delar med sig av tips och idéer till den som är intresserad av jobba med något av det mest spännande och roliga som finns. Läs mer och anmäl dig här.

Och redan klockan 16:00 öppnar Brewhouse traditionella popup-mässa för inkubatorföretagarna i huset. Kom och möt entreprenörerna som jobbar med bland annat konstnärliga illustrationer, normkritisk scenkonst, crowdfunding, design, barockmusik och mycket mycket mer.

Mässa 140505 affisch

Så passa på att ta del av de olika erbjudanden som företagen har arbetat fram, mingla, nätverka, lyssna och se bredden av företag som finns i Brewhouse.

Föreläsningen kan också upplevas på webben både live och i efterhand på bhgbg.solidtango.com.

Webbyrå mkmedia
Till toppen