Meny

Personlig tränare och hälsoinspiratör i juryn för The Brewhouse Award


 

Jasmin Salhi i juryn för The Brewhouse Award 2016

Foto: Vegafoto

Jasmin Salhi är scenkonstnären som blev hälsoinspiratör och entreprenör i Göteborg. När hon nu tar plats i juryn för The Brewhouse Award vill hon även slå ett slag för Pilates för att lära sig mer om sin kropp och samtidigt bli mer effektiv och fokuserad.

Jasmin Salhi har jobbat med träning och event i många år som anställd men till slut kände hon att det var dags för ett nytt steg i hennes yrkesliv. Tillsammans med en vän startade hon för sex år sedan träningsstudion Pilates Complete i Göteborg. Att dagligen få människor att må bra genom träning och hälsa tycker hon är otroligt inspirerande och hon vill se fler innovativa idéer i hälsobranschen. Hon hoppas möta projekt som på något vis leder till samhällsnytta och som skapar social samvaro.

Vad driver dig i ditt arbete?
– Jag brinner för att leda människor till ökad kroppsmedvetenhet, en bättre hållning, en stark och flexibel kropp som är i balans. Jag drivs av att få människor att förstå vilken fantastisk apparat kroppen är och hur man genom träning kan nå resultat både fysiskt och mentalt. Kombinationen entreprenörskap och hälsa är grejen för mig!

Citat Jasmin Salhi, The Brewhouse Award 2016

Varför vill du engagera dig i The Brewhouse Award?
– Jag ser fram emot att hjälpa någon att nå sin dröm. Efter förra årets fantastiska möten med engagerade, passionerade och drivna människor med nytänkande och innovativa idéer är jag än mer peppad på att få möta årets tävlande och få ta del av deras idéer. Att också få vara del av en jury som spänner över så många yrkesinriktningar och bakgrunder känns priviligierat.

Jasmin tar med sig stor mängd energi och klarsynthet till The Brewhouse Awards jury. Och hon vet hur viktigt det är att tillåta idéer och tankar få fritt spelrum.

– En innovation växer ofta från en lekfull och lite galen, kreativ idé. Jag är oerhört nyfiken på människorna bakom idéerna och innovationerna, på vad som driver dem och hur idéerna vuxit fram. Men för att lyckas behövs mer än kreativitet – det måste till passion och ett jävlar anamma också!

Senare i veckan kommer ett blogginlägg som får oss på Brewhouse att sukta efter pilatesträning. Håll utkik efter det i bloggen på brewhouse.se.

 

Klicka vidare för att läsa mer om The Brewhouse Award, tävlingsperioden är öppen 1-30 september.

Webbyrå mkmedia
Till toppen