Vi brygger kultur


Vi är Kulturfabriken i Gårda, en öppen och innovativ verksamhet. Vi bidrar till ett bredare och attraktivare näringslivsklimat, större genrebredd inom kulturområdet och gränsöverskridande möten. Vårt mål är att Västsverige skall bli ett kreativt, konstnärligt och entreprenöriellt nav i Sverige!

Här finns Göteborgs mest nyskapande event- och konsertarena, studio- och kontorsuthyrning i rå fabriksmiljö, ett 60 -tal företag inom kreativa branscher, inkubatorverksamhet/företagsstöd för kreatörer, innovatörer och startups, prisbelönta talangutvecklingsprojekt, Brewhouse Big Band och The Brewhouse Award och Göteborgs senaste jazz- och danskoncept Brewhouse Ballroom.

Här korsas vägar, här knyts kontakter och här skapas samband och relationer. Vi är en mötesplats för tillfälliga besökare, folk i förbifarten, musiker, konstnärer, kreatörer och entreprenörer, ung som gammal. Till Brewhouse är alla välkomna!

Brewhouse startades på initiativ av Business Region Göteborg och drivs som en ideell förening. Vårt uppdrag är att bidra till ökad lönsamhet och sysselsättning inom kulturella och kreativa branscher.

Vår finansiering kommer från Business Region Göteborg, Västra Götalandsregionen samt från egna verksamhetsintäkter.

Vi är en icke vinstdrivande organisation och allt överskott från vår kommersiella verksamhet går oavkortat tillbaka till vår talang- och inkubatorverksamhet. På så sätt är alla våra gäster med och bidrar till utvecklingen inom våra kulturella och kreativa branscher. Det här kallar vi Kulturmärkning!

 

Brewhouse är medlem i CSR Västsverige som är en plattform för lärande, samverkan och erfarenhetsutbyte för hållbar utveckling. CRS Västsverige verkar för positiva synergier mellan affärer och samhällsansvar och erbjuder relevant stöd och mötesplatser i olika former. Genom vårt medlemskap kan vi öka vår kompetens inom området, få nya kontakter som utvecklar vår egen verksamhet och kunderbjudande.

Vi är även medlemmar i branschföreningen för Swedish Incubators & Science Park. SISPs 65 medlemmar driver närmare 80 innovationsmiljöer över hela Sverige som tillsammans har över 5000 företag med cirka 72 000 sysselsatta.

 

 

Styrelse


Jobb & praktik


Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster men följ oss på Facebook och här på hemsidan så håller du dig informerad.

Praktikplats

Vill du vara med och utveckla möten mellan entreprenörskap och konstnärskap eller vill du vara med och utveckla vår event- och konsertverksamhet? På Brewhouse finns oändliga utvecklingsområden. Vi tar emot praktikanter året runt och ser detta som en unik chans till ny kunskap och nya relationer.

Välkommen att maila dina kontaktuppgifter, CV och personligt brev till oss på info@brewhouse.se. Berätta om dig själv, utbildningen du går och vilken period du vill praktisera hos oss, så återkopplar vi till dig inom kort.

Nyhetsbrev


För att prenumerera på vårt nyhetsbrev, skriv in din e-postadress. Ett e-postmeddelande med en bekräftelse kommer att skickas till dig.

Webbyrå mkmedia
Till toppen