Meny

Ny webbutik för inredningsdesign


Therése Robsahm Riegler är en företagsam inredare och mönsterdesigner som gått på Brewhouse Inkubator sedan 2014. Nu har hon samlat idéer och designers till sin webbshop/inspirationssajt där man även kommer att kunna anlita hantverkare – allt för att kunna erbjuda en trygg och hållbar helhetslösning.

Inredningsspecialisten.se är en ny sajt som specialiserar sig på att samla inspiration och unika produkter på ett ställe. Flera designers som Therése Robsahm Riegler känner från Brewhouse Inkubator, såsom PatternPlan och Algaebra, säljer produkter hos henne och sajten har även byggts av en inkubatorföretagare. Men tanken är att vara en knutpunkt för inredningsintresserade i hela Sverige.

– Jag har skapat en plattform där man ska kunna hitta nya spännande produkter från olika designers. Detta är ett större forum för designers att nå ut till en bredare publik, eftersom många av deras produkter har få eller inga andra forum de säljs i. Man guidas genom trender, olika spännande inlägg och produkter som visas tillsammans i fina miljöer.

Inredningsspecialisten.se på Brewhouse Inkubator

Redan nu finns ett dussin svenska designers knutna till sajten och fler tillkommer hela tiden. Utöver att sälja deras produkter tipsar Therése om aktuella trender från mässor och sitt eget nätverk. Nästa tjänst hon planerar att integrera på sajten är kontakter till hantverkare.

– Ja, en vidareutveckling för sidan är att olika hantverkare som jag litar på kan erbjuda sina tjänster, så kunden ska känna sig trygg i val av snickare, skräddare eller elektriker, säger Therése.

Inredningsspecialisten.se på Brewhouse Inkubator

Här hittar du inredningsspecialisten.se.
Läs mer om Brewhouse Inkubator här.

 

Webbyrå mkmedia
Till toppen