Meny

Ny My Mission-partner: Peter Iwers


För att verkligen fylla på vinstinnehållet för årets My Mission-vinnare presenterar vi här In Flames-basisten och krögaren Peter Iwers som kommer att bistå med coachning.

Varför är My Mission något du vill engagera dig i?

– Jag gillar tanken med att främja nytänk och innovativa idéer. Kan jag bidra med något för att inspirera så gör jag gärna det.

Vilken typ av ledare är du?

– I mitt jobb som krögare på 2112 är jag en rättvis, ganska snäll chef. Jag har mycket idéer och gör mitt yttersta för att driva igenom dem utan att trampa personalen på tårna. Jag är lyhörd och lyssnar på min personals åsikter och försöker ha en bra dialog hela tiden. Gillar de inte mina idéer så lyssnar jag på dem och vi arbetar vidare. Med In Flames jobbar vi sida vi sida på ett annat sätt och lyssnar på varandra när det gäller.

Vad kännetecknar en bra affärsidé?

– Att den är genomtänkt från början till slut. Man bör ha tänkt på alla eventuella hinder längs vägen och hittat lösningar på dem. Dock är det oftast inte så utan man lär sig längs vägen. Jag tror det viktigaste är att man tror på och brinner för sin idé.

Vad är viktigaste egenskapen för en blivande kreatör och företagare?

– Att du är påläst inom din gren/yrke och att du har skinn på näsan. Räkna med förlust den första tiden, se till att ha råd med det.

Tips till någon som har en idé att realisera!

– Gör det bara!!!!

Webbyrå mkmedia
Till toppen