Meny

Nudie Jeans i juryn för The Brewhouse Award


Nudie Jeans i juryn för The Brewhouse Award

Joakim Levin är den multibegåvade alingsåsaren som var med och grundade Nudie Jeans. Nu tar han plats i juryn för The Brewhouse Award, hela Sveriges idé- och innovationstävling för de kulturella och kreativa branscherna.

Joakim Levin har i princip hela sitt liv varit engagerad i olika mer eller mindre idédrivna projekt. Från att han gick ut gymnasiet så livnärde han sig som musiker parallellt med studier på Handels. Sedan startade han Nudie Jeans med sin dåvarande fru.

– Drivkraften för mig är att försöka kombinera tydliga idéer om innehåll med affärsverksamhet, bland annat som delägare i Offside Press och som styrelseledamot för konsertarenan Pustervik. Jag är helt övertygad om att vikten av en stark idé kommer bli viktigare i framtiden då allt går att köpa var som helst och när som helst.

Nudie Jeans i juryn för The Brewhouse Award

Varför vill du engagera dig i The Brewhouse Award?
– Jag tycker det skulle vara spännande att se vilka idéer som folk sitter på. Jag tror att kulturen och de kulturella näringarna spelar stor roll för att skapa ett kreativt samhällsklimat vilket i sin tur kan leda till tillväxt. Förhoppningsvis kan jag bidra med en generell kunskap om utmaningarna i att förverkliga denna typen av projekt.

Klicka vidare för att läsa mer om The Brewhouse Award, tävlingsperioden är öppen till den 30 september.

Läs mer om Nudie Jeans på nudiejeans.com.

Webbyrå mkmedia
Till toppen