Meny

My Mission sista anmälningsdagen: Juryn fulltalig och prisbordet når halv miljon i värde


Nu när det är sista dagen att lämna in bidrag till vår affärsidétävling My Mission presenterar vi stolt hela den imponerande juryn och meddelar att det totala värdet på alla priser nått 500.000 kronor.

Juryn i My Mission är sammansatt av folk med kontakter, erfarenhet, spetskompetens och framåtanda. Målet har varit att samla personer från kulturella och konstnärliga näringar samt folk med specifik näringslivserfarenhet. En jury på absolut toppnivå helt enkelt.

Juryarbetet leds av en sann kreativ visionär. Kalle Gustafsson Jerneholm har i många år spelat bas och skrivit låtar i Grammisvinnande The Soundtrack of Our Lives. Dessutom har han byggt upp en av Nordens mäktigaste musikstudios, Svenska Grammofonstudion, som han äger och driver. De senaste åren har han även producerat långfilmer såsom Blåvittfilmen Fotbollens sista proletäre.

För entreprenörer är det otroligt givande att få feedback från personer som Sjömagasinets Ulf Wagner eller Eva-Johanna Sandberg från White arkitekter. Eller Changes PR-chef Ida Nilsson, Tillväxtakademins Tommy Ivarsson och Sofia Höfvner Skogh från Tillskärarakademin. För att nämna några. Juryn består av 18 nyckelpersoner varav elva är kvinnor. Mer om hela juryn

Vad gäller vinsterna i My Mission så är de utformade att hjälpa affärsidén att lyfta – fokus ligger på att hjälpa vinnarna att gå från dröm till förverkligande. Våra engagerade partners går in med många eftertraktade priser för att entreprenörsresan ska få en rejäl skjuts framåt!
Vinnarna får bland annat coachning och rådgivning med affärsutvecklare, varumärkeshjälp, webbsideanalys, konferenspaket och plats i någon av Brewhouse egna processer inom inkubatorverksamheten Create Business. Dessutom får man tillgång till Brewhouse Arena en kväll för ett evenemang, Arenan som har kapacitet för 850 personer. Den totala vinstsumman uppgår till 500.000 kr och växer fortfarande! Mer om våra partners och priser

Tiden att lämna in bidrag till My Mission går ut idag söndag klockan 24.00.
Vill du få skriftlig feedback på en idé du har? Gå då genast in här

Lycka till!

Webbyrå mkmedia
Till toppen