Meny

Internationell mode-VD i juryn för The Brewhouse Award


Internationell mode-VD i juryn för The Brewhouse Award

Karin Plonaitis tog sin fil kand på Fashion Institute of Technology i New York där hon sedan jobbade i flera år. Nu är hon VD för både Shock och Panos Emporio och nyutnämnd medlem i juryn för The Brewhouse Award!

Mode och livsstil är gigantiska branscher i den globala byn och Karin Plonaitis blev i somras handplockad när badmodeföretaget Panos Emporio ville satsa på ökad internationell marknadsandel. Hon har inte bara jobbat i New York utan också i Danmark som commercial director och att hon hamnade i modeindustrin var självklart.

– Det ger mig möjligheten att alltid ha ett jobb som har allt det jag drivs av. Jag har ett globalt tänkande, jag kan se möjligheter i nya produkter och affärsmöjligheter, jag är både strategisk och kreativ.

Internationell mode-VD i juryn för The Brewhouse Award

Vad förväntar du dig av tävlingen?
– Nytänkande, ett kreativt affärstänkande, en vilja till förändring, gå på-anda, optimism och ett ”never does not exist”-attityd. Jag önskar att få se projekt med otrolig passion och nytänkande. Där idéer och projekt tänker på vår miljö och hur vi kan få innovationer inom förbättring, hur vi kan se nya möjligheter där vi varit låsta av de nuvarande lösningarna.

Varför är The Brewhouse Award viktig?
– Kultur är det vi baserat på tidigare kreativitet. Framtidens kultur kommer att bli påverkad av den kreativitet som finns idag så kultur och kreativitet är beroende av varandra. Det är vi och vår kreativitet som driver kulturförändring. The Brewhouse Award ger möjligheten för nytänkande och drivande – något som ska uppmuntras och är framtiden!

 

Klicka vidare för att läsa mer om The Brewhouse Award, tävlingsperioden är öppen 1-30 september.

Mode-VD i juryn för The Brewhouse Award, se mer på panos.se och shock.se.

Webbyrå mkmedia
Till toppen