Meny

Michelinstjärna från Gothia Towers i The Brewhouse Award-juryn


Krister Dahl från Gothia Towers i juryn för The Brewhouse Award

Krister Dahl styr utvecklingen på prisbelönta restaurangerna i Gothia Towers tre torn. Nu tar han plats i juryn för The Brewhouse Award, Sveriges mest nyskapande idé- och innovationstävling för de kulturella och kreativa branscherna.

Krister Dahl har över två decenniers erfarenhet från bland annat Nobelmiddagar, prestigefyllda chefskockspositioner, Michelinstjärnor och många år som medlem i Kocklandslaget bakom sig. Han har också framgångsrikt drivit egen restaurang. Nu står Krister i rollen som Director Concept Development som garant för att Gothia Towers alltid levererar en upplevelse värdig Europas bästa mötesanläggning.

Vad driver dig i ditt arbete?
– Det finns många drivkrafter i mig och jag blir framför allt extra pigg när det är tävlingar. Men viktigaste målbilden är ändå att överträffa gästens förväntning.

Citat Krister Dahl, The Brewhouse Award 2016

Krister går igång på att utveckla och förändra, hitta kreativa lösningar och träffa personer som brinner för det de gör. Han ser också möjlighet att utvecklas själv, det är närmast oundvikligt för en så nyfiken person. Därför passar han kravprofilen för The Brewhouse Awards jury helt ypperligt.

Varför vill du engagera dig i The Brewhouse Award?
– Jag sätter ribban högt och tänker att det inte är varje dag man får chansen att sitta på första parkett och få möjlighet att se kommande stjärnor. Jag har själv tävlat många gånger och sitter nu på andra sidan som jury och detta är det spännande, att få se nytt och vidareutveckla detta.

Klicka vidare för att läsa mer om The Brewhouse Award, tävlingsperioden är öppen 1-30 september.

Webbyrå mkmedia
Till toppen