Meny

Kickoff för förinkubatorn på Brewhouse!


Dagen med stort D är åter här – idag träffades alla nyfikna och peppade deltagare i Brewhouse förinkubator vt 2014! Fika följdes av information kring de närmsta 16 veckornas aktiviteter som även delades via länk med deltagare på Teknikdalen i Dalarna.

Efter höstens all framgångar bland företagarna i Brewhouse olika processer är det med stor tillförsikt vi välkomnar nya entreprenörer till huset. Och baserat på de rekordmånga intervjuerna inför antagningen kommer våren att bli ytterst intressant och utvecklande. De nyanlända kommer att presenteras här inom kort.

Projektledare Marie Alsér läser här upp deltagarnas post-it-lappar med allas förväntningar på dagen och berättar om hur våren kommer att formas på Brewhouse förinkubator.

Denna träff innebär också startskottet för ett unikt samarbete med inkubatorn på Teknikdalen i Dalarna som är med och lyssnar via länk. De kommer under hela våren att delta på föreläsningar och workshops som hålls på Brewhouse.

Detta samarbete är unikt och något vi på Brewhouse är väldigt stolta över. Tanken är att alla parter ska dra nytta av denna möjlighet att delta i aktiviteter på distans och att dialogen kring hållbar utveckling tas till en ny nivå.

Webbyrå mkmedia
Till toppen