Meny

Soilwork (SWE)


Höstens mörker blev just lite skönare. Det internationellt hyllade melodiska death metal-bandet Soilwork ger sig ut på en mindre klubbturné och den 11 november gör de nedslag i Göteborg för en efterlängtad spelning på Brewhouse!
Soilwork2017_WEBB

Soilwork (SWE)


Nu är det dags. Den 11 november återvänder Soilwork till Göteborg för en spelning på Brewhouse!

Under Soilworks 20 år långa karriär har bandet utan tvekan blivit ett av världens ledande akter inom den melodiska death metal-scenen. Soilwork debuterade med albumet ”Steelbath Suicide” redan 1998. Ett par år senare hade de nått en storpublik utanför Sverige med spelningar över hela Europa och så småningom också Japan. Under åren har de bevisat att de är ett band som inte står och stampar, utan alltid siktar mot något ännu större.

2013 släppte Soilwork det hyllade dubbelalbumet ”The Living Infinite” och följde upp med ännu ett album 2015, ”The Ride Majestic”, som även det mottogs av flertalet hyllningar och positiva recensioner. Bandet är just nu även aktuella med samlingsalbumet ”Death Resonance”.

Bandet har sedan debuten tillhört toppskiktet inom svensk musikexport och deras melodiska death metal lovordas världen över. Då det är de internationella scenerna som i huvudsak är Soilworks spelplan så finns det ingen som helst ursäkt att missa höstens tillfällen att uppleva ikonerna på svensk mark.

 

 

Webbyrå mkmedia
Till toppen