Meny

NOT3S (UK) LIVE


notes3

NOT3S (UK) LIVE


Just nu syns många talanger från den engelska rap- och grime-scenen men ingen har gjort det så snabbt och effektivt som den brittiska konstnären Not3s. Äntligen får vi se honom LIVE i Göteborg!

Not3s kommer från nordöstra London, och började sin musikaliska bana vid en tidig ålder. Hans stil, som är en blanding av afrobeat, bashment, dancehall och hip hop, skapade snabbt stor efterfrågan. Efter att ha visat upp sin talang på hyllade singlar som Bark Off och Hakuna Matata, kom det stora genombrottet med den smittsamma singeln ”Addison Lee” och strax därefter ”Aladdin”.

År 2017 landade debutsläppet Take Not3s – en EP som etablerade Not3s som en fullfjädrad artist och genererade svindlande många streams. Not3s stora popularitet har lett till att hans livespelningar är mycket eftertraktade, både i Storbritannien och internationellt. Hittills har hans spår innehållit gästverser av bland annat Mostack, Tinie Tempah, Maleek Berry, AJ Tracey, Fredo, Mabel och många fler.

Framtiden ser ljus ut för Not3s, och vi är glada att kunna välkomna honom till Brewhouse för en kväll som ni inte vill missa!

Webbyrå mkmedia
Till toppen