Meny

Lägg bud – gör skillnad på riktigt!


Nuvarande vinnarbud 10 000 kronor.

vagnelind-3

Lägg bud – gör skillnad på riktigt!


Brewhouse samarbetar med Jontefonden i årets finalgala av The Brewhouse Award. Nytt för i år är att Vagnelinds målning, som målas live under galakvällen den 19 januari, auktioneras ut till högstbjudande för att sedan hänga i Ronald McDonald Hus i Göteborg. Pengarna går oavkortat till Jontefonden och deras arbete med utsatta familjer. Under en ceremoni kommer målning att hängas upp i Ronald McDonalds hus under våren där donatorns självfallet bjuds in. En plakett med donatorns namn kommer att sitta vid målningen.

– Som auktionsbudare har du en unik chans att göra nytta på riktigt. Vi är extremt glada över att få vara,  säger Jontes mamma Gunilla Ivarsson.

Om Jontefonden:

För två år sedan gick 15-årige Jonathan ”Jonte” Ivarsson bort i väntan på nya lungor. Under tiden grundade familjen Jontefonden, en stiftelse för barn och unga som väntar på eller har genomfört en transplantation. Målet är att skapa guldkant och glädje i vardagen för utsatta barn, syskon och föräldrar. Jontefonden.

Om Ronald McDonalds Hus:

Ronald McDonald Barnfond är en ideell stiftelse med vision att göra livet lättare för svårt sjuka barn och deras familjer i samband med behandlingar på landets sjukhus. Huset är en hemlik boendemiljö, där hela familjen kan bo tillsammans under tiden som barnet behandlas på närliggande sjukhus. Ronald McDonald Hus.

VAGNELIND & Målningen:

VAGNELIND är den briljanta konstnären som förgyllt The Brewhouse Awards finalgala med livemålning vid två tillfällen med porträtt av Håkan Hellström och Bob Dylan. I år får vi se henne måla till förmån för Jontefonden. Med breda penslar, massa färg och en stor duk intar hon scenen och överraskar igen. VAGNELIND.

Auktionsförrättare:

Karin Kvicklund, f.d. Bukowskis, kulturchef på Tjolöholms slott och jurymedlem i The Brewhouse Award.

Bud:

Förhandsbud läggs på gala@brewhouse.se fr.om. 20 december t.o.m 19 januari kl. 19:00. Utgångsbudet är 10 000kronor. Vänligen skriv fullständiga kontaktuppgifter samt budsumma. Följ budgivningen här på sidan.

För telefonbudgivning under auktionen vänligen meddela gala@brewhouse.se senast kl. 18:30 den 19 januari. Auktionen genomförs ca. kl. 21:00. Auktionsvinnaren / donatorn kommer att tillkännages offentligt, om inte annat önskas.

Bilden på VAGNELIND är tagen under galafinalen 2015, då motivet var Håkan Hellström och pengarna gick till Räddningsmissionens arbete för ensamkommande barn.

Webbyrå mkmedia
Till toppen