Meny

Göteborg Jazz Orchestra – Svenska Jazzhjältar


Göteborg Jazz Orchestra
Kvällens konferenciär: Thomas Von Brömssen
SR Jazzradion Live på Brewhouse

Unknown

Göteborg Jazz Orchestra – Svenska Jazzhjältar


Göteborg Jazz Orchestra – Svenska Jazzhjältar

Söndagen den 4 oktober hyllar Göteborg Jazz Orchestra med konferencier Thomas von Brömssen våra Svenska Jazzhjältar från nu och då i en efterlängtad konsert med publik i Brewhouse Arena. Det hela förevigas av Sveriges Radio P2 Live och kommer sändas senare i höst.

Jazzgiganterna Bengt Hallberg, Georg Riedel, Lars Gullin, och Erik Norström har med flera andra lagt grunden till jazz-Sverige av idag. Detta firar vi med denna hyllning till bra musik på högsta nivå.

Thomas von Brömssen, som leder publiken genom kvällen, är utöver en folkkär och prisbelönad skådespelare även en varm musik- och jazzälskare som har hörts både sjunga och spela jazz på klarinett. Ingen kan vara mer lämplig att lotsa Göteborg Jazz Orchestra, publiken och radiolyssnarna genom denna kväll.

Göteborg Jazz Orchestra (GJO) under musikalisk ledning av Johan Borgström har snabbt etablerat sig som en stark kraft i jazzvärlden. GJO vill vara mötesplats för både professionella musiker, ensemblemusiker och kompositörer samt sprida intresset för storbandsjazzen på västkusten.

”Göteborg Jazz Orchestra är häpnadsväckande bra!” (Mats Hallberg i Orkesterjournalen)

”I Brewhouse Arenas mycket luftiga konsertlokal kan vi tiderna till trots äntligen få träffa publiken igen, om än i begränsat antal (50 personer, obs endast förköp). Brewhouse erbjuder en trevlig barmeny och ett glas vin eller annat. Konserten filmas och spelas in med hjälp av erfarna Qtech så att även de som inte kan komma till konserten ska kunna ta del av upplevelsen. Stötta gärna vårt arbete och därmed kulturen med ett frivilligt Swish-bidrag på 1236747059.”

 

VAR: Brewhouse Arena, Åvägen 24 Göteborg

NÄR: 4 oktober – Insläpp kl. 17.00 – konsert kl. 18.00-20.00

PRIS: Biljettpris 250 kr + serviceavgift – Ungdom under 20 år 150kr + serviceavgift – OBS! Totalt antal biljetter 50st. – Endast förköp till denna konsert.

TILLGÄNGLIGHET: Det finns ramp till entrén och handikapptoalett på entréplan. Vid frågor angående tillgänglighet kontakta oss på 031-834100.

INFORMATION OM COVID 19: Konserten genomförs under iakttagande av Folkhälsomyndighetens rekommendationer för minskad smittspridning och i samråd med https://smittsakrakonserter.nu. Vi har gles sittning i en mycket rymlig lokal. Vi håller avstånd även vid in- och utsläpp. Vi ber er som köper biljett att hjälpa oss minimera risken för smittspridning genom att hålla avstånd, tvätta händerna ofta och att stanna hemma om du är förkyld eller uppvisar minsta symptom.

Göteborg Jazz Orchestra i samarbete med: Brewhouse, Qtech, Sensus, Knutpunkt, Nefertiti och Göteborg Artist Center (GAC)

 

OBS! Totalt antal biljetter 50st. – Endast förköp till denna konsert.

Webbyrå mkmedia
Till toppen