Meny

DJ-kväll under Kulturkalaset!


Nya DJ-talanger intar Kulturkalasscenen tillsammans med etablerade artister. Studiefrämjandet och Brewhouse bjuder in till en helkväll med genrebred DJ musik!

Klubb på Brewhouse i Göteborg

DJ-kväll under Kulturkalaset!


Fredag 18 augusti, 19.0002.00.

13 år från 19:00 – ca 21:30

18 år från ca. 22:00 – 02:00

Fredagen den 18 augusti öppnar Brewhouse dörrarna för Kulturkalaset i samarbete med Studiefrämjandet och eventet Full Spectrum. Under kvällen  presenteras nya talanger på DJ-scenen tillsammans med etablerade artister. Namnet Full Spectrum ger en hint om kvällens genrebreda musik.

Kvällen börjar med DJ GNT som är en lovande artist på 14 år som producerar egna låtar sedan ett par år tillbaka.

Nästa artist är DJ Vique, som kommer att bjuda på en stor variation av stilar inom house och latin. Vi fortsätter med Reggaeton och artisten Joman som hörts flitigt på radion och från Morgongänget.

Därefter tar Niklas Svedjelind över med Electro och Funky House färsk från kontinenten.

Vi avslutar med Göteborgs finaste; Christoffer Falk, ca. klockan 23.30-02.00. DJ och Art Director Christoffer Falk från Göteborg upplevs ofta kontinental i såväl val av housemusik som stil och design. Han har en förmåga att förvandla allt han rör vid till ett både visuellt och audiellt nöje. Falk har spelat på många av Göteborgs främsta klubbar och i bland annat New York, London och Lissabon.

Webbyrå mkmedia
Till toppen