Meny

The Brewhouse Awards Finalgala 2017


Alla vinnare!

The Brewhouse Awards Finalgala 2017


The Brewhouse Awards Finalgala 2017!

Vi på kulturfabriken Brewhouse vet att det går att förändra, utveckla och förädla världen med kraft ur de kulturella och kreativa branscherna. Vi vet dessutom att det går att skapa lönsamhet, affärsnytta och innovation inom dessa områden. Därför arrangerar vi årligen The Brewhouse Award; hela Sveriges idé- och innovationstävlingen. Vi låter det kreativa skapandet, kulturen och mångfalden stå i centrum för tillväxten. Här tillåts gränserna för traditionell affärsverksamhet att skjutas fram och utmanas.

Tävlingen vänder sig till kreatörer och innovatörer inom arkitektur, dataspel, design och formgivning, film, foto, konst, kulturarv, litteratur, media och marknadskommunikation, mode, musik, måltid, scenkonst, slöjd och konsthantverk samt upplevelsebaserat lärande. Brewhouse har uppdraget att identifiera nya talanger inom dessa branscher, de ryms inom begreppet Kulturella och kreativa näringar, KKN.

Tävlingsperiod för The Brewhouse Award 2017 är 1 september – .31 oktober och galafinalen äger rum fredagen den 19 januari 2018!

Webbyrå mkmedia
Till toppen