Meny

Jurysläpp för Sveriges mest nyskapande idé- och innovationstävling


the_brewhouse_award_logotype_black

Idag avslöjar The Brewhouse Award sin mest namnkunniga juryn genom tiderna. Kultur- och näringslivstoppar, ledande entreprenörer, innovatörer, kreatörer och konstnärer bedömer de bidrag som i höst kommer att strömma in från de tävlande i The Brewhouse Award – Sveriges mest nyskapande idé- och innovationstävling. Den 52 namn långa listan presenteras i sin helhet idag på Mediedagarna (Meg), Öppen Scen kl 13.30, på Svenska Mässan i Göteborg.

Under 2016 kommer tävlingen att gå av stapeln för andra gången. The Brewhouse Award anordnas av kulturklustret Brewhouse i Göteborg och är en nationell idé- och innovationstävling inom de kulturella och kreativa näringarna. På scenen idag får man träffa juryns ordförande Anna Svensdotter Dimle som, ackompanjerad av musik och livekonst, presenterar juryns alla spännande namn och personligheter. Några av dem finns också på plats för möten och intervjuer. Dessutom kommer en av förra årets vinnare att berätta om vad vinsten inneburit för deras projekt.

Välkommen till Meg, Öppen Scen på Svenska Mässan, kl 13.30

Läs mer om The Brewhouse Award på www.brewhouse.se.

Vill ni veta mer vänligen kontakta:
Gary Landström
Kommunikatör, Brewhouse
Mailadress: gary@brewhouse.se
Telefonnummer: 031-83 41 08

Fakta:
The Brewhouse Award hette tidigare My Mission.
Årets upplaga av The Brewhouse Award är indelad i tre tävlingskategorier:

  • Av och med unga
  • Sociala innovationer och socialt entreprenörskap
  • Öppen ansökan – fritt skapande

The Brewhouse Award är en idé- och innovationstävling inom arkitektur, dataspel, design och formgivning, film, foto, konst, kulturarv, litteratur, media och marknadskommunikation, mode, musik, måltid, scenkonst, slöjd och konsthantverk samt upplevelsebaserat lärande.

Webbyrå mkmedia
Till toppen