Meny

Jurymedlem nr 29 i The Brewhouse Award: Christofer Landström


Christofer Landström, jurymedlem i The Brewhouse Award 2015

Christofer Landström, jurymedlem för The Brewhouse Award 2015

Hej Christofer Landström!

Vem är du och hur ser din bakgrund ut?

– Om jag skulle beskriva mig själv litet kortfattat, så skulle det nog vara energisk, social, passionerad, envis och hyfsat modig. Gillar mötet med människor och trivs oftast bäst i högt tempo. Som ni säkert förstår så kräver denna personlighet mycket energi vilket även behövs för att skapa en balans i tillvaron. Jag började arbeta som 16-åring i restaurangbranschen som diskare, men avancerade snabbt till kock och senare till köksmästare. Satte mig i skolbänken igen efter 12 års arbete och pluggade data, IT, pedagogik samt kommunikation. Under en treårsperiod testade jag fem olika tjänster och det var under denna period jag verkligen förstod hur jag fungerade och vad som drev mig. Efter resande yrke som marknads- och försäljningsansvarig så bestämde jag mig för att hitta ett yrke där jag kan få utlopp för allt jag brinner för och som passar mig som person. För snart fyra år sedan började jag som VD på da Matteo och dess bolag och för två år sedan köpte jag in mig som delägare. Jag är övertygad om att äkthet, förmåga att anpassa sig och ständigt vara i utveckling är vad som gäller i framtiden oavsett bransch.

Varför är The Brewhouse Award något du vill engagera dig i?

– Jag ser The Brewhouse Award som en stor utmaning och något spännande och helt klart utvecklande. Att få träffa passionerade människor är alltid givande.

Kulturella och kreativa näringar – hur ser du på dessa näringars betydelse för framtida tillväxt?

– Kreativa och kulturella näringar ser jag som helt nödvändig idag och än viktigare i framtida tillväxt.

Vad kan du bidra med som jurymedlem?

– Min förhoppning är att jag kan bidra med att se personerna bakom produkterna/idéerna och hjälpa till med stötta med den värdegrund som kommer behövas. Jag tror att personerna bakom är viktigare än själva produkten/projektet.

Vad gör dig riktigt nyfiken – vad önskar du få se för idéer och projekt i årets tävling?

– Jag hoppas att de olika projekt och idéer har rätt drivkraft dvs att det drivs av passion och INTE av det finns pengar att tjäna.

Tre snabba tips till någon som har en idé de vill realisera!

– Om jag skulle få ge tre konkreta tips till en entreprenör eller innovatör, så skulle det vara att drivas av sin passion, ha tålamod och lyssna på rådgivning från mentorer etc.

Klicka vidare för att tävla eller läsa mer om The Brewhouse Award.

 

Webbyrå mkmedia
Till toppen