Meny

Jurymedlem nr 11 i The Brewhouse Award: Jasmin Salhi


Jasmin Salhi, jurymedlem för The Brewhouse Award 2015

Hej Jasmin!

Vem är du, hur ser din bakgrund ut och vad brinner du för?

– Jag är en driven entreprenör med stor passion för träning och hälsa och delägare i träningsstudion Pilates Complete, där jag verkar som personlig tränare, pilatesinstruktör och föreläsare. Jag har min bakgrund i underhållningsbranschen som dansare och artist. Tidigt upptäckte jag att det var lättare att få uttryck för mina idéer genom att skapa egna jobb och startade då ett eventbolag där arbetet som koreograf och producent bestod i att skapa scenkonst. Det var sedan ett naturligt steg att fortsätta att arbeta med kroppen som redskap genom träningsmetoden Pilates.

2005 öppnade jag tillsammans med Linda Erlandsson Göteborgs första Pilatesstudio på Hagabadet och efter ett par år var steget inte långt till att återigen starta egen verksamhet då under namnet Pilates Complete. Genom Pilates Complete förverkligas många av mina drömmar och mål. Jag drivs av att få människor att må bra! Mitt kall är att leda människor till ökad kroppsmedvetenhet och då även till en bättre hållning och en stark och flexibel kropp som är i balans. Jag vill att träningen ska kännas stimulerande och upplyftande. En sund själ i en stark kropp! Det är oerhört inspirerande att få ta del av de resultat och positiva förändringar som Pilatesträning ger såväl fysiskt som mentalt.

Varför är The Brewhouse Award något du vill engagera dig i?-

– Jag tycker det är otroligt närande och inspirerande att se och höra andra människor uttrycka sina idéer och tankar. Skapande processer kan ske på så många olika sätt och plan och jag gillar att The Brewhouse Award vänder sig till en större skara av innovationer. Många liknande tävlingar är ofta inriktade på specifika branscher vilket kan göra det svårt för många att nå ut med sina nyskapande idéer. Att också få vara del av denna jury med så olika bakgrunder och yrkesinriktningar känns spännande och inspirerande och jag hoppas och tror att vi gemensamt kommer att lyfta nya entreprenörer inom området!

Kulturella och kreativa näringar – hur ser du på dessa näringars betydelse för framtida tillväxt?

– Jag tror mycket på kombinationen av kreativitet och businesstänk och är stolt över att The Brewhouse Award vill stärka det kulturella och kreativa entreprenörskapet.

Vilken av de tre kategorierna intresserar dig lite extra och vad önskar du få se för idéer och projekt i årets tävling?

– Jag ser fram emot idéer ifrån alla tre kategorier men är lite extra nyfiken på ”Sociala innovationer och socialt entreprenörskap” och på vad det vinnande konceptet kan leda till i förlängningen. Jag är mycket nyfiken på vilka idéer och projekt som kommer att framföras i årets tävling! Jag hoppas på att ”bli blåst av stolen”.

Tre snabba tips till någon som har en idé de vill realisera!

– Våga vara djärv! Omge dig av inspirerande människor och stå upp för din idé!

Klicka vidare för att tävla eller läsa mer om The Brewhouse Award.

Webbyrå mkmedia
Till toppen