Meny

Jurymedlem nr 1 i The Brewhouse Award: Anna Falck


Anna Falck, jurymedlem i The Brewhouse Award

Hej Anna, vem är du och vad gör du? Berätta om dina drivkrafter och var du är idag.

– Jag är sedan 15 år VD för Bok & Bibliotek AB som arrangerar Bokmässan, Meg och Nordiska Skolledarkongressen. Är även VD för MEETX AB som bistår andra arrangörer att genomföra kongresser och event. Båda bolagen ingår i Svenska Mässan-koncernen. I mitt dagliga arbete träffar jag många spännande människor som vill visa upp sina verksamheter och idéer och det är mycket inspirerande att försöka hjälpa till att få så stort och bra publikt genomslag som möjligt. I min roll som mässarrangör handlar det mycket om att koppla ihop olika människor med liknande idéer för att tillsammans skapa ett ännu större projekt, seminarium eller vad det nu landar i.

Varför är The Brewhouse Award något du vill engagera dig i?

– Brewhouse är just ett sådant kluster som är så viktigt, där olika entreprenörer får möjlighet till erfarenhetsutbyte och låta sig inspireras av andra. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet av att nå ut till en bredare publik. För egen del är det förstås också roligt att få ingå i ett sådant här sammanhang. Jag kommer att lära mig massor.

Vad tycker du kännetecknar en bra idé eller ett projekt?

– En bra idé är många gånger en idé som är greppbar, enkel att förklara för andra och möjlig att genomföra i olika steg.

Tävlingen har tre kategorier – är det någon kategori som intresserar dig lite extra?

– Jag är förstås extra nyfiken på framtidens event i kategorin Av och med unga.

Vilka är de viktigaste egenskaperna för en innovatör och entreprenör?

– Envis, uthållig och att man är beredd att tänka om på vägen.

Klicka vidare för att tävla eller läsa mer om The Brewhouse Award.

Webbyrå mkmedia
Till toppen