Meny

Inkubatorföretaget Njuut i Göteborgs-Posten


Gårdagens GP innehöll åtminstone en njutbar artikel för oss som jobbar på Brewhouse. Andreas Sjöstrand och Christoffer Lindgren berättar på en helsida om sitt företag som jobbar med chokladprenumerationer.

Njuut på Brewhouse i Götebrg

Killarna på Njuut har bråda dagar nu, speciellt efter den stora artikeln i Göteborgs-Posten där de berättar om sin passion för mörk choklad, hälsa och företagande.

Andreas:

”Jag är designer och konstnär och är väldigt fascinerad av att skapa upplevelser som verkligen berör och Christoffer kunde allt om choklad.”

Christoffer:

”At prata i telefon och kolla på film samtidigt som man äter svindyr choklad är lite bortkastat. Men om man använder alla fem sinnena kommer chokladen att smaka mycket mer.”

Christoffer och Andreas utvecklar Njuut på Brewhouse Inkubator.

Vi säger grattis till Christoffer och Andreas för uppmärksamheten i media och hoppas att Njuut fortsätter att växa och utveckla sina produkter!

Läs om och sök till Brewhouse Inkubator här!

Webbyrå mkmedia
Till toppen