brewhouse_homework_sv_1000x600

Brewhouse Inkubator erbjuder rådgivning och affärsutvecklingsstöd för entreprenörer, innovatörer och nystartade företag inom kreativa näringar. Med vår spets inom musik, scen och ny teknik får ni som har en hållbar affärsidé stöd i att utveckla ert företag.

FYLL I INTRESSEANMÄLAN SÅ HÖR VI AV OSS!

Brewhouse Inkubator


Brewhouse inkubator har sedan starten 2004 erbjudit rådgivning och affärsutvecklingsstöd till nystartade företag inom kreativa näringar. Nu är vi mitt uppe i ett spännande utvecklingsarbete där vi ställer om och förnyar verksamheten. Allt för att vi ska kunna ge entreprenörer, innovatörer och nystartade företag ännu bättre stöd i att utveckla hållbara affärsidéer till livskraftiga företag.

Alla startar i Brewhouse förinkubator där fokus ligger på att skapa en affärsplan och validerar affärsidén.

I Brewhouse Inkubator jobbar man mer självständigt med stöd av affärsrådgivare i Brewhouse onlinestöd som följer med dig och din process från förinkubatorn. Vi arbetar i perioder om sex månader där företagets utveckling utvärderas innan beslut tas om fortsatt inkubatorstöd.

Som en del i antagningsprocessen tittar vi även på företagets affärsplan ur ett hållbarhetsperspektiv kopplat till de globala målen.

Du behöver inte ha registrerat ett företag för att bli antagen till Brewhouse förinkubator, däremot krävs det företagsregistrering för att ta steget in i Brewhouse Inkubator.

Fasad

Erbjudande


Brewhouse inkubator erbjuder rådgivning och affärsutvecklingsstöd för entreprenörer, innovatörer och nystartade företag inom kreativa näringar. Med vår spets inom musik, scen och ny teknik får ni som har en hållbar affärsidé stöd i att utveckla ert företag.

  • Individuell affärsrådgivning och coachning
  • Onlinestöd med affärsplanering, ekonomi och budget
  • Föreläsningar och workshops som driver på utvecklingen i företaget
  • Fast eller flexibel skrivbordsplats i vårt Coworking Space
  • Nätverk & Kontakter
kaffe-på-vån-2-1000x600

Kontakta Brewhouse


TELEFON: 031-83 41 00

MAIL: info@brewhouse.se.

Webbyrå mkmedia
Till toppen