Meny

Idag välkomnar vi Julia och Emanuel från Ung Cancer till Brewhouse Talks


Här följer lite information inför eftermiddagens föreläsning i serien Brewhouse Talks. Enklare mat finns att köpa i baren från 16:00 och Emanuel Karlsten och Julia Mjörnstedt börjar prata 17:00. Föreläsningen är kostnadsfri, men du behöver anmäla dig här senast 15:00 idag.

Emanuel Karlsten:

”Temat är engagemang i sociala medier och det känns särskilt roligt är att få göra det tillsammans med min fästmö Julia. Julia , som är generalsekreterare för Ung Cancer, är ett perfekt case för just engagemang i sociala medier. Hur de, utan någon reklambudget, lyckas skapa en enorm räckvidd och genomslag för sin sak.

Vi kommer alltså turas om att prata. Jag mer generellt om vad vi behöver förstå och göra för att lyckas i ett nytt medielandskap, och Julia mer konkret utifrån hur Ung Cancer gjorde.

Förhoppningsvis kan vi beröra något om svårigheterna i vad som händer sedan. Hur förvaltar man vad som till en början var ett brinnande engagemang, när allt blir vardag?

Det kommer att bli grymt, men också lite läskigt! Flera av våra vänner, släkt och familj kommer vara där och därför gissar jag att det blir extra mycket nerv och kanske extra bra?

Kom och se!”

Brewhouse välkomnar alla intresserade till detta samtal.

Fika, dryck och varm soppa med bröd finns att köpa i baren från 16:00!

Föreläsningen håller på till cirka 18:30 och följs av eventuella frågor.

Webbyrå mkmedia
Till toppen