Meny

HDK-professor i juryn för The Brewhouse Award


Lisbeth Svengren Holm i juryn för The Brewhouse Award 2016

 

Lisbeth Svengren Holm är professor i design management på Högskolan för design och konsthantverk men även föreståndare för Business & Design Lab, som är ett forskningscentrum för HDK och Handelshögskolan. Hennes erfarenhet och expertis från både forskning och kontakt med studenters tankar och idéer kvalificerar henne med råge som medlem i juryn för The Brewhouse Award, Sveriges mest nyskapande idé- och innovationstävling för de kulturella och kreativa branscherna.

Högskolan för design och konsthantverk i Göteborg strävar mot att vara en av de mest attraktiva och spännande konstnärliga högskolorna i Europa. Bland annat talar de om att främja studenternas och forskarnas helhetsperspektiv, sociala engagemang och ansvarsfullt tillvaratagande av kulturella, sociala och fysiska resurser. Vilket går i linje med vad The Brewhouse Award siktar mot. Lisbeth Svengren Holm vill bland annat bidra till kunskapsutvecklingen om design och management.

 

Vilka är de viktigaste egenskaperna för en innovatör och entreprenör? 

Citat Lisbeth Svengren Holm, The Brewhouse Award 2016

 

Varför är just The Brewhouse Award något du vill engagera dig i?
– Jag tycker det är spännande med nya unga entreprenörer och deras idéer. Jag hoppas möta hållbara idéer, sociala innovationer och idéer med tillväxtpotential.

Vilka tips kan du ge till någon som vill tävla?
– Se till att idén är genomtänkt utifrån ett användarperspektiv och att den går att presentera på ett enkelt sätt samt ha idéer för hur produkten eller tjänsten ska nå marknaden!
Läs mer om tävlingen och de andra jurymedlemmarna i The Brewhouse Award på brewhouse.se, tävlingen öppnar den 1 september.

Webbyrå mkmedia
Till toppen