En plats för alla av Catrin Blomqvist & Therese Stråhle


  • 1
  • 2

En plats för alla


Catrin Blomqvist & Therese Stråhle om sitt tävlingsbidrag

”En stad består av människorna som befinner sig där och det är viktigt att vi kan mötas och uppleva vår stad som gemensam. För att den skall kännas gemensam behöver vi besöka varandras stadsdelar, våga mötas på nya ställen och prata med varandra.”

Vårt bidrag är upplevelseboxen ”En plats för alla”som bjuder in till ett inkluderande, jämlikt och tolerant samhälle. Boxens olika sidor visar mångfalden i Göteborgs stadssilhuett. När du lyfter på locket hittar du illustrerade kort med platser att upptäcka i Göteborg. Varje kort är ett möte med en person som bor eller befinner sig ofta på platsen och inspirerar dig att upptäcka nya delar av vår fantastiska stad. Det finns också några tomma kort i boxen, där du själv kan fylla på med dina egna favoritplatser. I boxen kan du samla minnen att spara för framtiden, dela med dig av och uppleva igen.”

Catrin Blomqvist & Therese Stråhle

Vi är OH.AH! Creative Works. I 20 år har vi varit yrkesverksamma designers och vi älskar att röra oss i gränslandet mellan konst och design. Alltid med humor och lekfullhet! För oss är det viktigt att jobba med hållbar design som också är inkluderande. Vi delar med oss av vår kunskap och inspirerar andra till mer kreativitet genom workshops i skapande.

brewhouse_bar_1000x100pxl_01
Webbyrå mkmedia
Till toppen